MAB Napisano 21 Kwiecień 2006 Autor Napisano 21 Kwiecień 2006 Właśnie dowiedziałem się, że zdemolowano kopiec J. Piłsudzkiego!Innym razem kolejna grupka skurwy### chciała oddać mocz na grób nieznanego żołnierza w Warszawie w obecności wartowników, którzy temu nie przeszkodzili.W jakim kraju przyszło nam żyć?Co się dzieje z tym narodem?
mirek1973 Napisano 21 Kwiecień 2006 Napisano 21 Kwiecień 2006 A no nic sie nie dzieje mamy demokracje czytaj plutokracje poprostu nasz nardek nie dojrzał do wolnosci i demokracji a jakby bacik sie jakis znalazl od razu by byla solidarnosc e szkoda gadac policja powinna napier.......... ile wlezie a pierwsze zdanie w konstytucji powinno brzmiec - jezeli zrobisz krzywde drugiemu obetniemy ci łape - i to by pomogło , z chińczykami powinno rozmawiac sie po chińsku z rumunami po rumunsku a z bandytami po bandycku- o rany czy ja jestem faszystą ?
Rumburak Napisano 21 Kwiecień 2006 Napisano 21 Kwiecień 2006 A może kolego MAB sprawdziłbyś najpierw jak się pisze nazwisko tego wielkiego Polaka? Bo mi się zdaje, że on się nazywał marszałek Józef Piłsudski.
acer Napisano 21 Kwiecień 2006 Napisano 21 Kwiecień 2006 Mocz na grób w Warszawie przy wartownikach nie reagujących - nie wierze. Sam kiedyś jak tam byłem zbliżyłem się do za bardzo do filara i dstałem opi......ol.
danieloff Napisano 21 Kwiecień 2006 Napisano 21 Kwiecień 2006 Nie tragizujcie, jeden pijaczek to jeszcze nie naród. I nie chodzi tu o szacunek do narodowych symboli, a po prostu o kulturę osobistą - na razie w Polsce nie sprząta się chodnika zasranego przez własnego psa a śmiecie wywozi do lasu, jak to robi wielu mieszkańców miast i wsi. Od tego trzeba zacząć, a potem wymagać szacunku dla pomników.
MAB Napisano 21 Kwiecień 2006 Autor Napisano 21 Kwiecień 2006 Choroba, przepraszam.Z nerwów napisałem za szybko.Oczywiście – Piłsudski.A z tym grobem to prawda.O ile pamiętam (było to dosyć dawno temu) najpierw grupa szczyli zachowywała się dosyć niecenzuralnie i swobodnie na co wartownicy nie reagowali (może było ich za mało i rozsądnie rozważyli swoje możliwości).Ingerowała dopiero policja w momencie kiedy miało dojść do... no wiadomo czego.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.