Skocz do zawartości

Kopiec J. Piłsudzkiego

MAB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Właśnie dowiedziałem się, że zdemolowano kopiec J. Piłsudzkiego!
Innym razem kolejna grupka skurwy### chciała oddać mocz na grób nieznanego żołnierza w Warszawie w obecności wartowników, którzy temu nie przeszkodzili.
W jakim kraju przyszło nam żyć?
Co się dzieje z tym narodem?
Napisano
A no nic sie nie dzieje mamy demokracje czytaj plutokracje poprostu nasz nardek nie dojrzał do wolnosci i demokracji a jakby bacik sie jakis znalazl od razu by byla solidarnosc e szkoda gadac policja powinna napier.......... ile wlezie a pierwsze zdanie w konstytucji powinno brzmiec - jezeli zrobisz krzywde drugiemu obetniemy ci łape - i to by pomogło , z chińczykami powinno rozmawiac sie po chińsku z rumunami po rumunsku a z bandytami po bandycku- o rany czy ja jestem faszystą ?
Napisano
A może kolego MAB sprawdziłbyś najpierw jak się pisze nazwisko tego wielkiego Polaka? Bo mi się zdaje, że on się nazywał marszałek Józef Piłsudski.
Napisano
Mocz na grób w Warszawie przy wartownikach nie reagujących - nie wierze. Sam kiedyś jak tam byłem zbliżyłem się do za bardzo do filara i dstałem opi......ol.
Napisano
Nie tragizujcie, jeden pijaczek to jeszcze nie naród. I nie chodzi tu o szacunek do narodowych symboli, a po prostu o kulturę osobistą - na razie w Polsce nie sprząta się chodnika zasranego przez własnego psa a śmiecie wywozi do lasu, jak to robi wielu mieszkańców miast i wsi. Od tego trzeba zacząć, a potem wymagać szacunku dla pomników.
Napisano
Choroba, przepraszam.
Z nerwów napisałem za szybko.
Oczywiście – Piłsudski.
A z tym grobem to prawda.
O ile pamiętam (było to dosyć dawno temu) najpierw grupa szczyli zachowywała się dosyć niecenzuralnie i swobodnie na co wartownicy nie reagowali (może było ich za mało i rozsądnie rozważyli swoje możliwości).
Ingerowała dopiero policja w momencie kiedy miało dojść do... no wiadomo czego.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie