sloneczny Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 Do Bociana, Serwer jest super tylko trzeba włączyć PUNKBUSTERA bo za dużo jest graczy którzy używają kodów. Proponuje wyznaczyć osobę która będzie sprawowała rolę ADMINA na serwerze, bo przez kilku debili gra nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 a to jak sie gra przez siec to mozna uzywac kodow? dziwne:/ zawsze jak gralem przez siec to nie dalo sie wpisac jakiegos kodu....sloneczny dzieki:D teraz bede wiedzial ze jak kogos nie bede mogl zlikwidowac to ze cos jest nie tak...apropo moze wiecie kiedy jest najwiecej ludzi na serwerze? bo troche mi sie nudzi gra jeden na jeden:(pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Wstrząs Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 WitamNo pięknie k...., pięknie. To ja już teraz wiem czemu mogę wywalić w gościa 30 szt. ammo i nie robię mu krzywdy. :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szperacz88 Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 To moze by ustalić jakies godziny gdzie byśmy się spotykali i tłukli na serwerku np. sobota o 17, jakie macie propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloneczny Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 Sobota 17:00 pasuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Qrde no i ominolem ta 17:/ a moze by ustalic wiecej prowizorycznych terminow? bo ostatnio cosik nie moge na nikogo trafic na serwerze:/ co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 6 Maj 2006 Autor Share Napisano 6 Maj 2006 sloneczny - nie mam zadnego doswiadczenia w konfiguracji takiego serwera, ale zerkne w dokumentacje w poniedzialek bo faktycznie granie z kodami nie jest fair.Moze ktos chetny na admina na tym serwerku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloneczny Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 Suchy, pamietaj o opisie na gg jak masz ochote zagrać. Wstaw opist np. dziś mecz na EoT godz. 18:00. Mozesz być pewny ze jak zobacze taki opis to się stawie na miejscu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 10 Maj 2006 Autor Share Napisano 10 Maj 2006 Ok punkbuster włączony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloneczny Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 Chyba jednak nie jest włączony, bo dalej można oszukiwać.A swoją drogą może jest ktoś na tym forum kto lubi grać duele (1:1) CHĘTNIE BYM SOBIE POGRAŁ Z KIMŚ TAKIM :D Oczywiście zaznaczam że bez żadnych cheetów, uznaje tylko grę FAIR PLAY" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloneczny Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 Nie wiem, co Bocian zrobił na serwerze ale już nie laguje. Tylko chętnych do gry coś mało :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 15 Maj 2006 Autor Share Napisano 15 Maj 2006 A punkbuster działa już prawidłowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 jak cos to dzisiaj ok godz 20 czekam na serverze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloneczny Napisano 16 Maj 2006 Share Napisano 16 Maj 2006 Punkbuster jest włączony, ale nie jest do końca tak jak powinno być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
U96 Napisano 16 Czerwiec 2006 Share Napisano 16 Czerwiec 2006 Przeważnie o której gracie – zaczynacie.Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloneczny Napisano 16 Czerwiec 2006 Share Napisano 16 Czerwiec 2006 Teraz to już raczej nie gramy, bynajmniej ja nie gram ;( bo i nie ma z kim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 19 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2006 To serwer można już zamknąć? :) Nikt z niego nie korzysta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 Bociek moim zdaniem tak, poniewaz gra jeden na jednego jest bezsensowna:/ a z tego co wiem to teraz nikt na niego nie wchodzi:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 3 Listopad 2006 Share Napisano 3 Listopad 2006 A moze znowu otworzyc server bo tibia sie mi znudziła?! Kto jest za ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 3 Listopad 2006 Share Napisano 3 Listopad 2006 ja, ale zas bedzie tylko 4 co bedzie grac wiec nie wiem czy to ma sens:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 3 Listopad 2006 Share Napisano 3 Listopad 2006 Zima idzie więc można by pograć w długie wieczory.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 14 Listopad 2006 Autor Share Napisano 14 Listopad 2006 Serwerek odpalony, możecie łoić" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 Mam neostrade z wewnetrznym IP , czy jakos tak, i np nie mogłem grać przez neta z kumplem bo nie potrafił mnie wykryć, Czy to nie przeszkadza w grze w EoT ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sumos Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 Panowie.. To może weźniemy sie w garść i załupiemy tak pożądnie.. Jakieś duże składy i w ogóle?? Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shizo Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 Witamej panowie co tak slabo nikogo nie ma na serwerze:( moze bysmy w ktoras sobote zagrali jakis fazowy meczyck:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.