Barnaba Napisano 19 Kwiecień 2006 Autor Napisano 19 Kwiecień 2006 wie ktoś może co to za firma kryje sie pod tym znakiem? okładka od pistoletu - a przynajmniej tak wygląda.pzdrBarNaba
ZnaChoR Napisano 20 Kwiecień 2006 Napisano 20 Kwiecień 2006 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=305965w tym wątku militarnik dał fotki pistoletów i pare z nich ma twoją okładke!! zapytaj się w tym wątku jaki to firma i jaki to pistolet to jest!!pozdr.ZnaChoRmysle że bynajmniej cos pomogłem w rozwiązaniu zagadki :-D
ZnaChoR Napisano 20 Kwiecień 2006 Napisano 20 Kwiecień 2006 acha co jeszcze moge dodać do tematu :-Dokładki i ten emblemat kojaży mi się z firmą Sig Sauer"ale ktoś może mnie poprawi ??to jest tylko moje skojażenie!!pozdr.ZnaChoR
Barnaba Napisano 20 Kwiecień 2006 Autor Napisano 20 Kwiecień 2006 WIELKIE DZIĘKI!!!teraz to juz z górki a skrót na okładce jest SuS więc Sig und Sauer może pasować.pzdrBarNaba
Barnaba Napisano 20 Kwiecień 2006 Autor Napisano 20 Kwiecień 2006 zagadka rozwiazana!okładka jest od SAUER & SOHN 38Dziękuję Znachor!pzdrBarNaba
ZnaChoR Napisano 20 Kwiecień 2006 Napisano 20 Kwiecień 2006 chyba mam!! Sauer & Sohn" zdaje się że są to wcześniejsze modele sig sauera!!czyli okładka jest z pistoletu firmy Sauer & Sohn" a raczej Sauer und Sohn"pozdr.ZnaChoR
ZnaChoR Napisano 20 Kwiecień 2006 Napisano 20 Kwiecień 2006 ale się porobiło w tym samym czasie zagadke rozwiązaliśmy barnaba!!zobacz na date i godziny dodania ostatnich postów :-Dale fajny zbieg okolicznościpozdr.ZnaChoR :-D
Grzesio Napisano 20 Kwiecień 2006 Napisano 20 Kwiecień 2006 "Sauer & Sohn zdaje się że są to wcześniejsze modele sig sauera!!"Dokładniej rzecz biorąc Sauer und Sohn, Suhl - skrót SS pochodziś może równie dobrze od Sauer Suhl.Nie są to wcześniejsze modele Sig Sauera", bo nie ma takiej firmy - pistolety współczesnej marki Sig Sauer, która narodziła się bodaj w l. 70, powstają we współpracy szwajcarskiego Siga i niemieckiego Sauera, z których pierwszy zajmuje się głównie stroną konstrukcyjną, a drugi marketingową.PzdrGrzesiu
Pytanie
Barnaba
wie ktoś może co to za firma kryje sie pod tym znakiem? okładka od pistoletu - a przynajmniej tak wygląda.
pzdr
BarNaba
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.