TIX Napisano 18 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Wchodze na forum o sprzęcie i w co drugim temacie widze Rutusa . Czy to jakaś zorganizowana akcja ? O co chodzi ? To że wojna krajowych producentów trwa to wiem ale na forum ? BEZ SENSUno normalnie strach lodówkie otworzyć ... bo jeszcze tam rutusa brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloneczny Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 W lodówce nie znajdziesz rutusa, bo tam siedzi Chuck Norris ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 A ja myślałem, że Wielka Rózniczka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POliSH Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 bo rutus to dobry sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaba Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 A miałeś inne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 A miał inne pieniądze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sopel69 Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 I tu acer trafił w sedno, za te pieniądze ciężko kupić coś tak uniwersalnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 RUTUS ma jedną wielką wadę:z uwagi na popyt chłopak nie wyrabia się z dostawami do klijentów!!Reszte sami sobie dopowiedzcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.