Królik Napisano 13 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2006 Wiem, że trochę poniewczasie, ale we wtroki na TV4 o 21.00 emitowany jest serial Das Boot". Miód z mlekiem, normalnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 Serial? A co to? Pociety na części Das Boot" Wolfganga Petersena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lokomotywa Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 czyżbys naprawdę nie wiedział bjar - czy tylko sobie tak piszesz aby cos napisać a licznik ci nabil kolejny wpis bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Królik Napisano 13 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2006 Rzekłbym, że kinowy (czy też reżyserski) Das Boot" to pocięty serial. Wersja telewizyjna to 6 odcinkó po 1 godzinie + odcienek o kręceniu filmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 Lokomotywa - napisz do Bociana i niech przepisze do twojego licznika moje cyferki, ja tam do nich wagi nie przywiązuję...Królik - dzięki za informację, wersję reżyserską Okrętu" widziałem, ale obejrzę odcinek o kręceniu filmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Królik Napisano 13 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2006 Obejrzyj pozostałę odcinki. Wersja reżyserska nawet się do serialu nie umywa. Np. w serialu podnoszenie okrętu z dna pod Gibraltarem to JEDEN godzinny odcinek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 dla fanów książki i filmu Okręt" 29.04 Bellona planuje wydanie II tomu ksiązki Okręt (napisanego po dwudziestu latach po I) zatytułowanego Okręt - pożegnanie"...w zwiazku z tym i swietami zyczę wszystkim super lektury...Berdan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leuthen Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 Bellona planuje wydanie II tomu ksiązki Okręt (napisanego po dwudziestu latach po I) zatytułowanego "Okręt - pożegnanie ". Berdan, w 2002 r. Bellona wypuściła Okręt II" - nie wiem, czy teraz wznawiają to, czy też chcą wydać Okręt III" będący zamknięciem całej sagi :-)PozdrawiamLeuthen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 14 Kwiecień 2006 Share Napisano 14 Kwiecień 2006 Ja widziałem tego samego autora bodajże Rekiny i małe rybki" Okret II pożegnanie przegapiłem.Czy zamiast dokonywać wytnij i wklej" z mojego poprzedniego postu mógłbyś napisać czy warto się tym Okretem II zainteresować? pozdro B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 14 Kwiecień 2006 Share Napisano 14 Kwiecień 2006 Czy to nie leci na TV4? Jakoś mnie nie pociąga.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 14 Kwiecień 2006 Share Napisano 14 Kwiecień 2006 coś mi się pokreciło Rekiny i małe rybki" napisal Wolfgang Ott...To ta starość już chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.