Skocz do zawartości

Das Boot

Królik

Rekomendowane odpowiedzi

Lokomotywa - napisz do Bociana i niech przepisze do twojego licznika moje cyferki, ja tam do nich wagi nie przywiązuję...

Królik - dzięki za informację, wersję reżyserską Okrętu" widziałem, ale obejrzę odcinek o kręceniu filmu.

dla fanów książki i filmu Okręt" 29.04 Bellona planuje wydanie II tomu ksiązki Okręt (napisanego po dwudziestu latach po I) zatytułowanego Okręt - pożegnanie"...w zwiazku z tym i swietami zyczę wszystkim super lektury...Berdan

Bellona planuje wydanie II tomu ksiązki Okręt (napisanego po dwudziestu latach po I) zatytułowanego "Okręt - pożegnanie ". Berdan, w 2002 r. Bellona wypuściła Okręt II" - nie wiem, czy teraz wznawiają to, czy też chcą wydać Okręt III" będący zamknięciem całej sagi :-)

Pozdrawiam
Leuthen

Ja widziałem tego samego autora bodajże Rekiny i małe rybki" Okret II pożegnanie przegapiłem.Czy zamiast dokonywać wytnij i wklej" z mojego poprzedniego postu mógłbyś napisać czy warto się tym Okretem II zainteresować? pozdro B

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie