Skocz do zawartości

Wczorajsze znalezisko!!! Coraz wieksze fanty

Tominew

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszytkich po dłuższej przerwie!!!

Wczoraj wyskoczyłem do lasu na trzy godzinki, jak zwykle na poczatku wychodziło sporo amunicji radzieckiej i niemieckiej, trafił sie też hełmik radziecki i kupe przeróżnego oporządzenia. Już miałem sie zwijać, a tu na skraju lasu poteżny sygnał......................(pomyślałem znowu panzershrek, no nie!?) i popatrzcie co wyszło.
  • Odpowiedzi 51
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Fotka 4 zbliżenie sygnatury fabryki

pisane po polsku ,,Jarocławskij Szinnyj Zawod''

Może wiecie gdzie ta fabryka sie znajduje? I co produkowała?

Napisano

Fotka 9 A to po wyjęciu dwóch kół motocyklowych, niestety cały motcykl jest porozrzycany po całym terenie, szczatki lamp, świec itp.

P>S Szkoda że Kocur sie nie mógł jechać by mi pomógł reszte wyciągnąć.

pozdrawiam Wszytkich i podzenia życzę

Podrowienia dla Kocura, Tixa, Jadzi , Sebuli, Kalibra.....Panowie sezon rozpoczęty!!!

Napisano

Aha i jeszcze jedno Podaje wam wymiary, może uda wam sie zidentyfikować, jaki to jest model Radzieckiego motocyklu?

Za fotki tego motocykla z góry dziękuje

Napisano
Coś duże, jak na motor, a guma w ziemi nie kruszeje bo najgorzej na nią wpływa powietrze, a zwłaszcza ozon i od tego pęka.
To tyle.
Pozdrawiam
Napisano

Witam!
Umieszczam dalsze fotki ze znaleziska.

P.S. Czesc Ka222, możliwe że masz racje mogą to być koła od radzieckiej armatki 45mm wz.37, ale żeby miec pewność to może macie jakieś fotki tej armatki?

Napisano

W srodku powinna byc taka karteczka ( jesli to amo do mosina w lodkach ) Jak mozesz to daj fotke tych kartek ze srodka !

nielegalny fant ale takie sa the best :)

pzdr pik

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie