okejos Napisano 20 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2003 czy ktoś powie coś o takich biciach ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 21 Lipiec 2003 Share Napisano 21 Lipiec 2003 no dobra to ja zaczynam snuć przypuszczenia........:-)))Urugwaj???????????jeśli tak to powienien mieć skruconą lufkę ...... o 10 cm krótszy niż kawaleryjskie..... taka odmiana jak górskie.... Ale dałem do pieca....:-))) zaraz mnie ktoś zgasi:-)), ale coż ktoś musiał zacząć....PZDR PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 21 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2003 tak wyglada z boku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 22 Lipiec 2003 Share Napisano 22 Lipiec 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14847113fajny patent na deko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Lipiec 2003 Share Napisano 22 Lipiec 2003 bjar_1 byłeś blisko. To jest herb Portugali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 22 Lipiec 2003 Share Napisano 22 Lipiec 2003 Ale chyba tam nie dotarł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 20 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2003 czy ktoś powie coś o takich biciach ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
okejos
czy ktoś powie coś o takich biciach ??
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.