Skocz do zawartości

Niedzielne znaleziska:))

kubas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 170
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witaj Kubas.
Czy możesz podać mi swoje gg bo chciałbym się dowiedzieć jak dokładnie robisz elektrolizę.Te bagneciki wyszły Ci fajowo.
Pozdrawiam jasradocha@poczta.onet.pl
Napisano
Witaj Kubas.
Czy możesz podać mi swoje gg bo chciałbym się dowiedzieć jak dokładnie robisz elektrolizę.Te bagneciki wyszły Ci fajowo.
Pozdrawiam jasradocha@poczta.onet.pl
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam

Ta menażka z napisami to tak jakby była położona na grobie. U góry nazwisko, potem skąd pochodził żołnierz, urodzony 1891, zginał - i tu zagwozdka ? 3-02-1941 ? Czy to moze ma znaczyć cos innego?
Napisano

Witam. A to moje trafienie z piątku. Medal pamiątkowy chyba za jakieś osiągnięcia teatralne - Deutsche Buhne" - Niemiecka Scena. Może ktoś z was wie coś więcej.

• 3 months later...
Napisano

Rozpocząłem nowy sezon:) A tu z wczorajszego godzinnego wypadu na nową miejscówke. Łuski produkcji polskiej no i monety też polskie:D
PZDR

Napisano

I reszta pierduł z dnia dzisiajszego. Chyba trzeba znaleźć inny teren do ko-pania bo ten wbrew opowieścia lipny.
PZDR

Napisano
To u góry, to takie ucho od liny, coby sie nie przecierała. A jednak wrzesień tam wychodzi, ja zmam miejsca, co niby sie działo, a nic dziś nie można znaleźć.
Pozdrawiam
  • 1 month later...
Napisano

Z niedzieli ostlegiony skromnie ale zawsze cos:) Oprócz tego co na zdjęciu jeszcze 20 kopiejek z 1932. I od razu pytanie może wie ktoś co to za specyfiki o nazwie SEPSOTINKTUR i JODTINKTUR?? Są to napisy na tych małych brązowych fiolkach.
PZDR

Napisano
http://www.germanmilitaria.com/Heer/photos/H011956.html

Pewnie coś na zakażenie krwi - sepse oraz jodyna do odkażania ran.
Pozdrawiam.
  • 6 months later...
Napisano

Po długiej nieobecności powracam:D Najpierw zdjęcia z wcześniejszych wyjazdów z Artkiem. Na początek taka zabawka która została w lesie:D

Napisano

Manierka wykopana dzisiaj. I od razu pytanie z jakiego kraju pochodzi?? Korek gumowy a całość emaliowana na niebiesko. Może ktoś wie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie