kubas Napisano 27 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2006 I takie troche mniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 Cześć. Możesz podać gg ;) Bozmieniłem numer...pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasradocha7 Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 Witaj Kubas.Czy możesz podać mi swoje gg bo chciałbym się dowiedzieć jak dokładnie robisz elektrolizę.Te bagneciki wyszły Ci fajowo.Pozdrawiam jasradocha@poczta.onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasradocha7 Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 Witaj Kubas.Czy możesz podać mi swoje gg bo chciałbym się dowiedzieć jak dokładnie robisz elektrolizę.Te bagneciki wyszły Ci fajowo.Pozdrawiam jasradocha@poczta.onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 i kilka drobiazgów z pola,pozdr j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 10 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2006 Z minionego tygodnia wykopki wstawiam teraz bo komputer mi nawalił:( A w moich wykopkach nadeszły znów chude chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 10 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2006 cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 10 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2006 cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 10 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2006 cdn po wykopkach:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 w ostatnim jesiennym czasie - mg case Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 18 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2006 Znalezione przypadkiem podczas kopania ziemniaków i oddane w rece taty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mruczek Napisano 20 Wrzesień 2006 Share Napisano 20 Wrzesień 2006 paśna klamerka;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komunacccp Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 kubas z kad jestes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahooo Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 WitamTa menażka z napisami to tak jakby była położona na grobie. U góry nazwisko, potem skąd pochodził żołnierz, urodzony 1891, zginał - i tu zagwozdka ? 3-02-1941 ? Czy to moze ma znaczyć cos innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wz1977 Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 Witam. A to moje trafienie z piątku. Medal pamiątkowy chyba za jakieś osiągnięcia teatralne - Deutsche Buhne" - Niemiecka Scena. Może ktoś z was wie coś więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 9 Marzec 2007 Autor Share Napisano 9 Marzec 2007 Rozpocząłem nowy sezon:) A tu z wczorajszego godzinnego wypadu na nową miejscówke. Łuski produkcji polskiej no i monety też polskie:DPZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 12 Marzec 2007 Autor Share Napisano 12 Marzec 2007 Miejscówka miała być pozytywna, a tym czasem lipa. Dzisiejsze zwłoki puszki polskiej:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 12 Marzec 2007 Autor Share Napisano 12 Marzec 2007 I reszta pierduł z dnia dzisiajszego. Chyba trzeba znaleźć inny teren do ko-pania bo ten wbrew opowieścia lipny.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 13 Marzec 2007 Share Napisano 13 Marzec 2007 To u góry, to takie ucho od liny, coby sie nie przecierała. A jednak wrzesień tam wychodzi, ja zmam miejsca, co niby sie działo, a nic dziś nie można znaleźć.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
storczyk Napisano 13 Marzec 2007 Share Napisano 13 Marzec 2007 a ja w niedziele trafiłem tylko maść do krowich wymion... Chyba zmienię PGR.... :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 16 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2007 Z niedzieli ostlegiony skromnie ale zawsze cos:) Oprócz tego co na zdjęciu jeszcze 20 kopiejek z 1932. I od razu pytanie może wie ktoś co to za specyfiki o nazwie SEPSOTINKTUR i JODTINKTUR?? Są to napisy na tych małych brązowych fiolkach.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 16 Kwiecień 2007 Share Napisano 16 Kwiecień 2007 http://www.germanmilitaria.com/Heer/photos/H011956.htmlPewnie coś na zakażenie krwi - sepse oraz jodyna do odkażania ran.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 28 Październik 2007 Autor Share Napisano 28 Październik 2007 Po długiej nieobecności powracam:D Najpierw zdjęcia z wcześniejszych wyjazdów z Artkiem. Na początek taka zabawka która została w lesie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 28 Październik 2007 Autor Share Napisano 28 Październik 2007 Taka tabliczka wykopana w czasie jednego z wyjazdów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 28 Październik 2007 Autor Share Napisano 28 Październik 2007 Manierka wykopana dzisiaj. I od razu pytanie z jakiego kraju pochodzi?? Korek gumowy a całość emaliowana na niebiesko. Może ktoś wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.