Skocz do zawartości

Sezon 2006

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
1 wypady i same duperele,trochę mosiądzu.
2 wypad na moją miejscówkę ja trafiłem ic" sensownego a kumpel którego zabrałem na kompanko w jednym miejscu
I wojenny niemiecki pas z piękną klamrą i komplet oporządzenia piechura na nim , oprócz saperki.Jak prześle mi zdjęcie to wrzuce fotke na forum.Pozazdrościć tylko tyle powiem.
  • Odpowiedzi 360
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

calosc wykopanego pruskiego wyposazenia ( nieocyzszczona ) -ramka saperki ,pas zklamrą ,ladownica ,bagnet ,manierka ,kubek itp...

Napisano

oraz manierka ,wszystko na tym etapie jest nieczyszczone !
Ale znalazca juz czysci i konserwuje skore ! Wkrotce zatem beda swieze zdjecia juz bez piachu :)

No Łomżyk troche cie wyręczyłem ,z tymi fotkami ;)

Napisano
Dzięki pik , ale widze że byłeś tak podekscytowany że nie zwracałeś uwagi na błędy ortograficzne :) hehe.Ten to ma zawsze farta.Gdzie go nie zabiore to mi sprzed nosa coś wyciągnie:)A potem tylko stękam w ciszy z zazdrości:)
Napisano

Frozzer,mowisz masz ! Żebym był specjalnie tym podekscytowany to nie powiem ,panie kolego z Łomzy ...Ekscytuja mnie trochę inne rzeczy ! A z tego wszystkiego najbardziej ciekawi mnie zawartosc ładownicy ;)

Ciekawe jak to bedzie wyglądać bez piasku ...

pzdr pik

Napisano

i kolejny bagnecik mauserowski ,tym razem z rejonu Zambrowa ,w łapach szczesliwego znalazcy ,mojego Kolegi M.D. ! Chyba 1 kompletny bagnecik w karjerze ...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie