yorik Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 To dwóch różnych aktorów. Pierwszy ma dołek w podbródku i krótsze włosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 to ten sam aktor - przeciez w tej scenie gdy amerykanski maszynopisarz bierze ich do niewoli on nagle go rozpoznaje i mowi że go zna (wczesniej sie przewinał w scenie walk o stanowisko MG i w walce na noz w kamienicy) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_k Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 Ja pamiętam jak w filmie łoto dezerterów" jako niemiecki tygrys wystąpił T-34/85 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 I Żentara strzelał z niego i kierował. Widać miał armatę na pilota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 4 Maj 2006 Autor Share Napisano 4 Maj 2006 tutaj rodowity ss-man wychodzący po walce na noże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 4 Maj 2006 Autor Share Napisano 4 Maj 2006 a tu rodowity ss-man po walce na noze zamienil brudny od krwi mundur na mundur wermachtu, a i maskowanie nazucił....:) dalej mam watpliwosci czy to ten sam aktor, czy pomyłka filmowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 W filmie Bunkier SS" przed wejśćiem do podziemi plakat koło łóżka z odwróconą swastyką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 Tych dwóch Niemców z Szeregowca Ryana" jest tak często ze sobą mylonych, że w Saving Private Ryan Online Encyclopedia, powświęcono im osobny dział :) Oto on: http://www.sproe.com/s/steamboat-comparison.htmlTeraz chyba wszystko jasne? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 No, to miałem rację :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 a ja uległem prusackiej mistyfikacji ;) verfluchte banditen ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_k Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Zauważyłem to oglądając Ciemnoniebieski Świat. W tym filmie były wykorzystywane sceny z filmu Bitwa o Anglie (chodzi o sceny walk powietrznych) dużo tego było FUJ!!!!!!pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzura2005 Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 W dodatku do wersji DVD Ciemnoniebieskiego Swiata mozna obejrzec jak krecono i montowano te sceny :)Gdy Spit rozbija sie we Francji, to zblizajac sie do ziemi smiglo sie nie kreci, gdy maszyna uderza w ziemie WSZYSTKIE lopaty smigla sa pogiete ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cromags Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 Żelazny Krzyż - stada ruskich w hełmach włoskich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grechu Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 W pancernych Berlin był przy pomocy kałachów szturmowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedro Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 4 pancerni i sobaka odcinek z miodem jak zdobywaja folwarkniemcy brani do niewoli maja ruskie chelmy :) , a wczesniejniemcy naparzaja z okna ruskim diegtariewem pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 9 Maj 2006 Autor Share Napisano 9 Maj 2006 czołg w końcowej scenie złota dezerterów :) jakby nie było, zdarzaly sie takie T-34.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 30 Maj 2006 Autor Share Napisano 30 Maj 2006 a To scena z upadku" kamuflarz groszkowy na hełmie??? ale w 45 to wszystko możliwe..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schmeisser92 Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 Na pierwszych 4 zdięciach jest ten sam aktor na ostatnich 3 już inny.......... Przynaimniej mi się tak wydaje........ Klaus BOLS czy moge prosić nr gg. Podaje swój 4545179 Pozdro Schmeisser92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.