sadyk Napisano 6 Kwiecień 2006 Autor Napisano 6 Kwiecień 2006 Prośba o pomoc specjalistów od marynarki wojennej.Jesteście w stanie rozszyfrować te okręty?(zdjęcie jest złamane przez środek)
PiotrRadz Napisano 7 Kwiecień 2006 Napisano 7 Kwiecień 2006 Niestety nie jestem specjalistą od okrętów, ale mam pytanie odnośnie innego zdjęcia, które ostatnio kupiłeś na ebay (chyba, czy mogę poprosić o kontakt na mszczonow1@nesotrada.pl
JoncaA Napisano 8 Kwiecień 2006 Napisano 8 Kwiecień 2006 guzik na tym zdjęciu widać, ale jeśli zrobione jest w Polsce i po 35 roku, to mogą to być torpedowce - pierwszy od lewej Kujawiak, a dalej Podhalanin, Ślązak i Krakowiak....
JoncaA Napisano 8 Kwiecień 2006 Napisano 8 Kwiecień 2006 ...oczywiscie te trzy ostatnie w dowolnej kolejnosci, bo nie da się odróżnić...
JoncaA Napisano 8 Kwiecień 2006 Napisano 8 Kwiecień 2006 Sadyk podesłal przed chwilą lepszy skan - też guzik widać, ale przynajmniej wiem, ze sie nie pomyliłem...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.