Skocz do zawartości

giełda Koło w Warszawie

mmsim

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
pierwszy raz wybieram sie na słynne koło,prosze o info. w jaki autobus wsiąść pod dworcem centralnym by dojechac na koło.Pozdrawiam mateusz
Napisano
Wiesz, nie znam autobusu, ale wiem, że możesz tam dojechać tramwajem. Sam tak jeżdżę. Na Koło dojeżdża m.in. 24.

Pozdrawiam,
RG42
Napisano
Witam!
Z Dworca Centralnego najlepiej jechać tramwajem - linia nr 24 - musisz wysiąść na przystanku: Dalibora" - i podejść do przodu lub Koło" - i się cofnąć. To będzie po lewej stronie.
Pozdrawiam
wars98
Napisano
serdeczne dzięki za pomoc,jade w niedziele i mam nadzieję na zakupy:)ciekawych rzeczy do mojej kolekcji.Pozdrawiam i do zobaczenia na kole:)
aha i jeszcze zapomniałem spytać o której sie wszystko zaczyna?
Napisano
Sprzedawcy rozstawiają swoje kramy tak około godz 7-8,ale największy ruch jest 10-11.pozdro i udanych transakcji.Zwróć uwagę rownież na boczne uliczki,tam też można coś ciekawego spotkać.pozdro.
Napisano
taaa ,słynne to ono było z 5-10 lat temu ,teraz to zwykla popelina ! Bylem tam z czystej ciekawosci i sie zawiodlem ,powazni panowie z Allegro tam z fantami stoją ,ceny z Allegro rowniez :\\

Ale ktos moze napisac ,ze bialostocznin sie znowu czepia :)
Moze to kwestia poznania odpowiednich ludzi ? Moze nie trafilem na dobra gielde ?

pzdr pik
Napisano
Niemam pojecia jak to jest na kole bo jade tam pierwszy raz ale sam wiem z giełdy wrocławskiej że zawsze lepsze fanty czekają pod stołem na włąsciwego odbiorce...i to jest standart giełdowy,lepsze fanty rozchodza sie po znajomych a reszta zostaje dla zwykłych zjedaczy chleba.
Napisano
ja akurat jestem starej daty i wole pomacac fanty i widzec co kupuje i czy mi sie to podoba,nawet po cenach internetowych.
Napisano
ha ha kolo ceny z ksiezyca ale fanty ladne jak z muzeum mozna tam dostac wszystko swego czasu a zaczolem tam chadzac w 1988 roku bylo duzo pieknych rzeczy ale ceny zawsze z kosmosu przewaznie numer jest taki ze zagraniznych turystow podwoza taksowki a wedy to wesolo skacza ceny ale w gore , polecam jako muzeum i zobaczenie co jest w prywatnych rekach ale zeby zobaczyc cos naprawde ciekawego trzeba sie ,, zaprzyjaznic,, z jakims chandlarzem tzn byc ogolnie znanym w srodowisku np kolega Etiop ten to ma cos do powiedzenia pracuje na chelmskiej przy filmach :-)
Napisano
mirek1973 chyba dawno tam nie byłeś ceny nie są wygórowane n.p u Pana Jurka nie są zaporowe,nizsze od allegro.mmsim pojedziesz i sam się przekonasz.pozdro.Zależy co Cię interesuje.
Napisano
z tymi cenami to nie jest tak źle ,(chyba ) 2 lata temu kupiłem pusze niemiecką po masce za 20PLN !! jeszce z farbą i numerem z boku, stan całkiem niezły,

pzdr
Napisano
Od jakiegoś czasu działa druga giełda staroci na ul.Sokołowskiej,to bardzo blisko tej na Kole.Wybór może nie tak duży jak na Kole,ale też warto ją odwiedzić.
Napisano
Kolo to kiszka. Jezeli mieszkasz w Warszawie to ok mozna poswiecic godzinke i wpasc ale napewno nie laduj sie w podroz z innego miasta. Fanty to tam byly jeszcze 2-3 lata temu. Napewno tez bym nie traktowal tego jako muzeum (chyba ze kiepska izbe pamieci). Kolo to targ fantow z 4-5 sortu.
Napisano
Pik78 chyba nie byłeś w swojej najbliższej okolicy - byłem w niedzielę na giełdzie/jarmarku w Kiermusach pod Tykocinem - tam to są dopiero ceny!!
A teraz coś konstruktywnego - warto jeżdzić na te giełdy gdzie stoją śmietnikowcy tj. smakosze nalewek- min. giełda na Olimpii (niedziela) , w tygodniu okolice Hali Mirowskiej, bazaru na Szembeka i rondo Wiatraczna.
Napisano
Witam
z tymi okazjami to wiadomo jak to jest...kiedyś można było cos ładnego złapać za dobra cene ale teraz to już trzeba się mocno za tym nabiegać.Moje zainteresowania to medale odznaczenia odznaki do II woj.włącznie.
Czy Pan Jurek którego opisujecie sprzedaje coś z kręgu mioch zaintesowań?
Na rynkach gdzie handluja" amatorzy siarkowego płynu o smaku owoców można cos nabyć ale to juz nie to co kilkanaście lat temu.
Napisano
Do: a.korbaczewski - dokładnie chodzi o Bazę Sokołowską (Hłasko), czyli idac Sokołowską od Wolskiej za kościołem św. Wojciecha po lewej.
Napisano
Witam
Ta giełda to Sokołowska 9,dawna baza WSS czy innego SPHW.
Na Olimpii też kicha u śmieciarzy,może jak zaczną się wiosenne porządki to coś wyjdzie?
Pzdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie