leserek Napisano 5 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2006 witam wszystkich normalnych czytajacych!za slowa, ktore pisalem na glownym forum , post przesuneli mi do towarzyskie, wtedy sie wkurwilem i napisalem co o tym mysle. moj post zniknal wogole (wyciety).wobec tego pierdole to forum, jesli nie moge sie wypowiadac na nim, widac moderator poPISuje sie nadrzednoscia. i moze tak robic, ale tracicie w ten sposob ludzi na forum, ide do konkurencji, wy tego teraz nie odczujecie, ale odbije sie to z czasem na was.zal mi tylko ludzi ktorych lubilem czytac, ktorych wymiany zdan byly tworcze.POZDRAWIAM LUDZISKA SERDECZNIE, UWAZAJCIE CO PISZECIE !!! CENZURA DZIALA.tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 Sorry Leserek ale jakoś za Tobą nie będę płakał.Wybacz Winetuu ale chyba to forum odrzałuje taką strate.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leserek Napisano 5 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2006 oczywiscie ze odzaluje, pogadamy jak ciebie zaczna wycinac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 leserek nie odchodź!!! :(((((((((((((((((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 Wycinali, zmadzrałem, nie wycinają.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał zalogowany Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 widac moderator poPISuje sie nadrzednoscia."laserek: daj se luzu. Nie cytuj wyborowej. Wyrażeń na p. i w. użytych przez ciebie normalni użytkownicy forum nie tolerują. To jest przejaw zdrowia intelektualnego i kultury osobistej.Może nie są tak POprawni POlitycznie jak ty. Ale za to są kulturalni. Kultura (osobista, społeczna ect.) zawsze była i jest wartością. POprawność POlityczna - to antywartość. żegnaj...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leserek Napisano 5 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2006 racja kolego z tymi wyrazami mnie ponioslo, przepraszam .a cenzura jest wedlug ciebie wartosciowa?? nie potrafie sie do tego odniesc, zrozumiec...nie chcialem nikogo obrazac, bez wzgledu na jego poglady polityczne, ale przypomina mi to dziwnie dzialania KRRiT po zmianie partii rzadzacej. a to mi sie nie podobalo.poza tym - calkiem inna sprawa, sprobuj ruszyc jakas wazna dla ciebie sprawe, zakladajac iz wyczerpales mozliwosci miejskiej biblioteki, zapytaj o cos na tym forum, w wiekszosci wszyscy nabieraja wody w usta i tylko patrza zeby wykosic twoja miejscowke... pytalem o takie same sprawy na tym forum oraz innym, domysl sie gdzie otrzymalem odpowiedz. zamiast laczyc sie razem , dzialamy odwrotnie.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 Konkurencja szaleje z radości. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 Leserek nie rób nam tego .Jak odejdziesz to już nikt tu nie zajrzy.Przeciez Odkrywca robił to forum pod Ciebie.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 Laserek nie wal fochow jak sikuny z gimnazjum :)U mnie któtko i na temat ! Krótka piłka :)pzdr pik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 Piku kiedy Ty w końcu nauczysz sie czyta i rozumiec(L E S E R E K)po polsku?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leserek Napisano 5 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2006 pewnie ze nie pode mnie.wielu ludzi juz przeszlo, probowalem to wlasnie poruszyc, by niektorzy zrozumieli, ze wszczynajac bezsensowne, niepotrzebne pyskowki ( takie jak ty do pika) do niczego sie nie dojdzie. i dlatego tez zostawiam odkrywce,z jego gronem skloconych podzegaczy. bawcie sie dobrze i nie pozabijajcie sie. i dodaje- wcale mi nie zalezalo by ktos po mnie zatesknil, bo niektorzy tak to moze odbierali.a z forum odkrywcy zwiazany bylem niemal od poczatku.rowniez pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 Szkoda Leserek szkoda ale bez Ciebie ta Piaskownica w której gówniażeria bedzie sie nadal kłócic(tak jak ja do Pika) będzie pełna.PozdrawiamP.S. Brakowac nam bedzie na pewno Twojego krytycznego spojrzenia i twardej ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Witamlaserek!!!Wal co Cie boli ale bez słów powszechnie uważanych za obrazliwe a zobaczysz że nikt NIC NIE WYTNIE.Zobaczysz...A swoją drogą przemyśl jeszcze swoją decyzję.Szkoda by było stracić kumatego" Forumowicza.A Ty wiedzę posiadasz.PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Leserek ,olewaj wycinanie postow przeciez mozesz pisac inteligentny inaczej" nie np 'd..il czy inne takie tam . sam przyznam ze patrzac na np. forum PS. jest tam malo takich problemow , dotyczy to takze wszelkiej masci zlosliwosci ktorych doswiadcza wiekszosc z tego forum . generalnie to niska niestety kultura osobista powoduje wzrastajaca tendencje do idiotycznych i wlasnie zlosliwych wypowiedzi . (ale moderator czasami przesadza -jak ogrodnik")amsel44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 1. post ze słowami2. post nie w tym wątku co trzebaChyba nie masz pojęcia co znaczy słowo cenzura. Żle się czujesz na tym forum to bardzo mi przykro, gdzie indziej zapewne będzie lepiej.Powtórzę jeszcze raz, nie będą tolerowane żadne brukowe wyrazy.Na wielu innych forach dają ostrzeżenie za brak spacji po przecinku i jakoś te fora doskonale funkckonują a dyskusje tam są na naprawdę wysokim poziomie.Żadne emocje nie usprawiedliwiają klnięcia, bluzgania i obrażania innych. Wystawiacie sami sobie najlepsze świadectwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.