fraser Napisano 5 Kwiecień 2006 Autor Napisano 5 Kwiecień 2006 Witam wszystkich łowców...tak jak wcześniej obiecałem wrzucam fotki denariusa po optycznym i częściowo elektronicznym tuningu...temat tego wykrywacza był dość obszernie poruszony w poście GEOSCAN...strach sie bać"resztę zostawiam Wam do oceny...acha...nie mam jeszcze tylko opisów do potencjometrów ale mi to nie przeszkadza w poszukiwaniach.i jeszcze dodam, że w weekend właśnie znalazłem nim ciekawe fanty w okolicy poniemieckich ruin starej leśniczówki w powiacie żarskim :)
fraser Napisano 5 Kwiecień 2006 Autor Napisano 5 Kwiecień 2006 może popadam w samozachwyt ale czy nie można polscy producenci wprowadzić odrobinę finezji w wasze manufaktury ?
Monti Napisano 5 Kwiecień 2006 Napisano 5 Kwiecień 2006 Ładnie.Tylko dorzuć jakąś gąbkę pod rękę, bo ta śróbka może przeszkadzać :)
Kiler Napisano 6 Kwiecień 2006 Napisano 6 Kwiecień 2006 Podłokietnik jast nadal beznadziejny, ręka lata na wszystkie strony. Wiem bu używałem takiego. Resztę badzo ładnie zrobiłeś. Podziwiam Twoją wytrwałość.
gibki9 Napisano 6 Kwiecień 2006 Napisano 6 Kwiecień 2006 ja ci tylko powiem tak,szkoda ze go malowales ,chyba ze piecowoe,ale watpie,bo po paru wyprawach lakier i tak odpanie(na cewce na bank),no ale lepsze to niz bialy,nie bije tak po oczach chociaz.
Foster73 Napisano 6 Kwiecień 2006 Napisano 6 Kwiecień 2006 Złóż producentowi propozycję współpracy. Za pewną odpłatnością będziesz mu tuningować te cuda". Może wtedy sprzedaż im wzrośnie :-)pozdr. Foster73
wiciu_r Napisano 6 Kwiecień 2006 Napisano 6 Kwiecień 2006 Na ile wyceniasz swoje trudy i znoje???Może zawodowo zajmiesz się tuningiem bo na oko nieźle ci to wychodzi. Może dojdziesz jak prawidłowo wyważyć minelaba, klientów nie powinno zabraknąć.Pozdrawiam
fraser Napisano 6 Kwiecień 2006 Autor Napisano 6 Kwiecień 2006 witam,propzycję współpracy mogę złożyć poszukiwaczom :)...z producentem nie mam ochoty mieć do czynienia....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.