Skocz do zawartości

GEOSCAN DENARIUS PO TUNINGU :)

fraser

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich łowców...
tak jak wcześniej obiecałem wrzucam fotki denariusa po optycznym i częściowo elektronicznym tuningu...
temat tego wykrywacza był dość obszernie poruszony w poście GEOSCAN...strach sie bać"

resztę zostawiam Wam do oceny...

acha...nie mam jeszcze tylko opisów do potencjometrów ale mi to nie przeszkadza w poszukiwaniach.

i jeszcze dodam, że w weekend właśnie znalazłem nim ciekawe fanty w okolicy poniemieckich ruin starej leśniczówki w powiacie żarskim :)

Napisano
Podłokietnik jast nadal beznadziejny, ręka lata na wszystkie strony. Wiem bu używałem takiego. Resztę badzo ładnie zrobiłeś. Podziwiam Twoją wytrwałość.
Napisano
ja ci tylko powiem tak,szkoda ze go malowales ,chyba ze piecowoe,ale watpie,bo po paru wyprawach lakier i tak odpanie(na cewce na bank),no ale lepsze to niz bialy,nie bije tak po oczach chociaz.
Napisano
Złóż producentowi propozycję współpracy. Za pewną odpłatnością będziesz mu tuningować te cuda". Może wtedy sprzedaż im wzrośnie :-)

pozdr. Foster73
Napisano
Na ile wyceniasz swoje trudy i znoje???
Może zawodowo zajmiesz się tuningiem bo na oko nieźle ci to wychodzi. Może dojdziesz jak prawidłowo wyważyć minelaba, klientów nie powinno zabraknąć.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie