rust Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 I welcome!I very like this forum! I a long ago and often with pleasure look over all of themes. I kollekcioniruyu railway symbolism of Tsar's Russia, allow to show some buckles from the collection. If for whom that there are the similar Russian railway buckles, cockades, name-plates et cetera, and needs atribucii, ready to help in this question.raritetlavka@mail.rukokarda@yandex.ruWith kind regards, Sergey. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rust Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 skan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 to ja też dam soje skromne kalmerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Excellent collection, Sergey, really impressing!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 a to ostanie trafienie -było na id.-ale nie zidetyfikowana -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 mam troche nowości ale mi sie nie chce tu łądować każdej po kolei :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 To i ja kilka wrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Kilka innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 I kilka niemieckich, może i szroty, ale przynajmniej oryginalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Jedno z ostatnich trafień :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 A to już stary nabytek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Maćko, pierwsza klamerka to absolutny HIT, ale druga to niestety kopia na 1000%, typowa robota z Czech lub Przemyśla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 danieloff -a wogóle był taki wzór klamer jak ta ostania - bo ja jeszcze nie widziałem ? czy robią kopie na wzór starej ? -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Ja mam tylko dwa ostatnie nabytki. Stalowa Wh w niezlym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 We wnetrzu dużo farby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 I klamra HJ. JAkiś fachowiec chcial wypolerować i ....... spolerował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Piękne wnętrze. Sygnowana RZM M4/23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 No właśnie, huku, nigdy nie spotkałem się w materiałach źródłowych z taką klamrą. Znam te klamry wyłącznie z 2 źródeł - kopie sprzedawane w Wiedniu jako pamiątka dla turystów (dość drogo zresztą) i kopie sprzedawane na serwisach aukcyjnych, takie jak ta pokazana przez Maćka. Wspomniałem o Przemyślu, bo jakimś dziwnym trafem właśnie stamtąd na serwisy aukcyjne trafia sporo dobrych podróbek rzadkich klamer - Meklemburgia, Austria nakładana, Wirtembergia itp. Są fajnie zrobione, ale to tylko kopie. Łaczy je taka sama sztuczna patyna, jak na klamrze Maćka. Wielu już dało za nie sporą kasę, bo niestety schodzą jako oryginały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Jest taki tam, zdolny dzwonnik z Notre Dame" :)pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Witam.Był taki wzór.Klamra piechoty M15 i były nawet 2 typy :](o tylu wiem).Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 4 Październik 2007 Share Napisano 4 Październik 2007 Moje naj. Mam jeszcze jedna z SS identiko ja tam z fotki druga od gory. Fotke dalem juz na to forum wczesniej. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 5 Październik 2007 Share Napisano 5 Październik 2007 Trzecia juz SS od Overhoffu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.