Gość Napisano 16 Lipiec 2003 Napisano 16 Lipiec 2003 Poszukuję ciekawych namiarów w celach eksploracyjnych.Pozdrawiam
Romo Napisano 16 Lipiec 2003 Napisano 16 Lipiec 2003 J mam zamiar sie tam wybrać w sierpniuw sumie mam nie daleko , interesują mnie głównie tereny niedaleko zamku,podobnona temat zamku jest jakaś legenda może ja znasz ?
Gość Napisano 16 Lipiec 2003 Napisano 16 Lipiec 2003 Tego w Kole? Nie znam. Też mam niedaleko.Pozdrawiam
Gość Napisano 16 Lipiec 2003 Napisano 16 Lipiec 2003 Okolice Kulmhofu raczej odpadają. Nie chce być posądzony o bycie hieną cmentarną. Ale może są jakieś ciekawe miejsca z II WW?Pozdrawiam
Romo Napisano 16 Lipiec 2003 Napisano 16 Lipiec 2003 jak z 2 światowej ,to polecam Konintam więcej znajdziesz jak w Kolekolesie w tamtym roku byli pod Koninemi chwalili sie ze :coś" tam znależlipo minach mozna było wywnioskować ze było to coś" fajnego -wiadomo handlarze nie chcieli pokazać co mieli
Gość Napisano 16 Lipiec 2003 Napisano 16 Lipiec 2003 Też znam jednego handlarza - nawet łuski i miedź z nabojów sprzedaje na złom. Konin trochę daleko. Jakbym miał jakiś pewny namiar to może.
Romo Napisano 16 Lipiec 2003 Napisano 16 Lipiec 2003 ...szczerze na tym złomie to też można nieżle zarobić (mam na myśli oczywiście złom metali kolorowych :-) )a tak poważnie co do tego Konina to precyzyjnie miejsca nie określę ale moge popytać
Gunship! Napisano 16 Lipiec 2003 Napisano 16 Lipiec 2003 Sprawdzcie rejon Ślesina (schronów polskich z 1939).To niedaleko. Wiecej info na www.schrony.prv.pl (jakbyscie nie byli tam do tej pory)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.