Skocz do zawartości

nowy filmik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Super filmik, wartka akcja.
Tylko mam jedną uwagę - nie można by zrobić z tego dwóch osobnych filmików, z oddzieleniem scen zimowych od letnich? Bo takie wcięcia zimy w lato i odwrotnie nie pozwalają się wczuć w atmosferę walki.... mnie to w każdym razie trochę przeszkadza.
Napisano
Dokladnie takie uwagi jak przedmowca + w scenach zimowych otyły w płaszczu wszystko psuje ,ma za wolny refleks ,no nie nadaza za kolegami w wykonywaniu padów " hehe !
Ale tak to nawet mi sie to podobało ,nawet calkiem niezle :)

pzdr pik
Napisano
piku otyły????? gosc chudy jak zapałka. a jak sie ma 2 metry wzrostu to zawsze ostatni padasz na ziemię bo dłużej kłoda upada hehehe
Napisano
heheh muzyke jakbym juz slyszal w pewnym programie bokserskim na polsacie :D ale pozatym swietny !
Napisano
Żartowalem,z tym otyłym ,no nie wytrzymalem zeby jakiejs zgryzliwej uwagi nie wsadzić :) Super pomysl z filmikami ! Koniecznie oddzielcie letnie od zimowych scen ! Piekne ten snieg rozbryzguje sie od wybuchow ,i opada :DDDDD
Ale nawazeliniłem tutaj ;)

pik
Napisano
Masz racje pik .Detonacja ładunku a koleś rozkłada ręce na boki i szuka miejsca gdzie tu paść ,o tu będzie miękko:) Fajne scenki.A koledze amunicyjnemu MG jakiś pocisk przez ręke chyba przeszedł:)
Napisano
Siostra za niego pisze bo pik siedzi w lesie i kopie po ruskich reszty blach po konserwach i beczki puste z 1.5m gł. wyciąga:)
Moglibyście podać linka abym mógł obejrzeć reszte waszych filmów??
Dzięki z góry.
Napisano
żeby nie podpaść pod nielegalną reklamę powiem, że od linka na początku wątku wystarczy odciąć to co jest po .org i zapraszam na stronę :)

Pozdrawiam
Jarek Nix"
GRH AA7
Napisano
Jeden z niewielu filmów, które jednego wieczoru obejrzałem chyba pięć razy! Nawet Szeregowca Ryana" udało mi się tylko dwa razy na dobę :)
Pomysł w pytę, mam nadzieję, że to pilot i wkrótce zrobicie z tego Kompanię braci":)
Napisano
heheheh pięknie panowie AA7,pięknie ,gratulacje:) ,
filmik listopad 2005 rewelacja a najbardziej sam koniec filmu mi się podobał:)
też bym tak chciał:)
moze jest jakaś nadzieja co??:)
pozdrawiam
1942 zgadza się??rewelka
Napisano
Wrodzony takt i skromnosc osobista ,nie pozwolą mi sie odniesc do postawionych zarzutow prrzez kolegow :P

pzdr pik

ps >> siostry nie posiadam ,mamu i tatu" za slabo sie starali ;)
Napisano
A teraz już na spokojnie, po wszelkich zachwytach: jakaś scena, w której Wy dajecie ognia z luf (lub do Was strzelają), byłaby doskonałym uzupełnieniem tutyłu Pod ostrzałem". Oczywiście zdaję sobie sprawę,o jak kłopotliwych sprawch mówię, ale z Bzurki" chyba co nieco w zapasie zostało?
Zdjęcia czarno- białe- dobry pomysł. Nawet nieco postarzone" sugerowałbym. Pozdr!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie