okejos Napisano 4 Kwiecień 2006 Autor Napisano 4 Kwiecień 2006 zapraszamy do nowego filmiku grupy AA7http://www.abteilung7.org/filmy/AA7_pod_ostrzalem_web.wmv
Jacek P Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 Super filmik, wartka akcja.Tylko mam jedną uwagę - nie można by zrobić z tego dwóch osobnych filmików, z oddzieleniem scen zimowych od letnich? Bo takie wcięcia zimy w lato i odwrotnie nie pozwalają się wczuć w atmosferę walki.... mnie to w każdym razie trochę przeszkadza.
okejos Napisano 4 Kwiecień 2006 Autor Napisano 4 Kwiecień 2006 bo tematem filmu jest ostrzal, a i trzeba było sceny wkomponować w muzykę....
pik78 Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 Dokladnie takie uwagi jak przedmowca + w scenach zimowych otyły w płaszczu wszystko psuje ,ma za wolny refleks ,no nie nadaza za kolegami w wykonywaniu padów " hehe !Ale tak to nawet mi sie to podobało ,nawet calkiem niezle :)pzdr pik
okejos Napisano 4 Kwiecień 2006 Autor Napisano 4 Kwiecień 2006 piku otyły????? gosc chudy jak zapałka. a jak sie ma 2 metry wzrostu to zawsze ostatni padasz na ziemię bo dłużej kłoda upada hehehe
mp Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 heheh muzyke jakbym juz slyszal w pewnym programie bokserskim na polsacie :D ale pozatym swietny !
pik78 Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 Żartowalem,z tym otyłym ,no nie wytrzymalem zeby jakiejs zgryzliwej uwagi nie wsadzić :) Super pomysl z filmikami ! Koniecznie oddzielcie letnie od zimowych scen ! Piekne ten snieg rozbryzguje sie od wybuchow ,i opada :DDDDDAle nawazeliniłem tutaj ;)pik
okejos Napisano 4 Kwiecień 2006 Autor Napisano 4 Kwiecień 2006 aż nie poznaje kolegi.... moze chory? :DDDDDD
rekuc Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 Bardzo widowiskowe ujęcia , i dobra reklama firmy!
ubenfurer Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 Masz racje pik .Detonacja ładunku a koleś rozkłada ręce na boki i szuka miejsca gdzie tu paść ,o tu będzie miękko:) Fajne scenki.A koledze amunicyjnemu MG jakiś pocisk przez ręke chyba przeszedł:)
ubenfurer Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 Bardzo ładnie by się w sepii prezentował.
panzerjager Napisano 5 Kwiecień 2006 Napisano 5 Kwiecień 2006 To nie pik78! Pewnie siostra ukradla mu zeszyt z haslem do forum i teraz bruzdi;) Chyba jeszcze nigdy nikt nie nazwal Willego grubasem:P
ubenfurer Napisano 5 Kwiecień 2006 Napisano 5 Kwiecień 2006 Siostra za niego pisze bo pik siedzi w lesie i kopie po ruskich reszty blach po konserwach i beczki puste z 1.5m gł. wyciąga:)Moglibyście podać linka abym mógł obejrzeć reszte waszych filmów??Dzięki z góry.
jarob Napisano 5 Kwiecień 2006 Napisano 5 Kwiecień 2006 żeby nie podpaść pod nielegalną reklamę powiem, że od linka na początku wątku wystarczy odciąć to co jest po .org i zapraszam na stronę :)PozdrawiamJarek Nix"GRH AA7
Mirek69 Napisano 5 Kwiecień 2006 Napisano 5 Kwiecień 2006 Jeden z niewielu filmów, które jednego wieczoru obejrzałem chyba pięć razy! Nawet Szeregowca Ryana" udało mi się tylko dwa razy na dobę :)Pomysł w pytę, mam nadzieję, że to pilot i wkrótce zrobicie z tego Kompanię braci":)
kutno Napisano 5 Kwiecień 2006 Napisano 5 Kwiecień 2006 6 pkt na 6 możliwych ...jak dla mnie bomba ;D MOJE GRATULACJE
ubenfurer Napisano 5 Kwiecień 2006 Napisano 5 Kwiecień 2006 heheheh pięknie panowie AA7,pięknie ,gratulacje:) ,filmik listopad 2005 rewelacja a najbardziej sam koniec filmu mi się podobał:) też bym tak chciał:) moze jest jakaś nadzieja co??:)pozdrawiam1942 zgadza się??rewelka
pik78 Napisano 5 Kwiecień 2006 Napisano 5 Kwiecień 2006 Wrodzony takt i skromnosc osobista ,nie pozwolą mi sie odniesc do postawionych zarzutow prrzez kolegow :Ppzdr pikps >> siostry nie posiadam ,mamu i tatu" za slabo sie starali ;)
Boruta Napisano 6 Kwiecień 2006 Napisano 6 Kwiecień 2006 Hehe, Bzura, Warszawa, Warta-ren, i co jeszcze?Pozdrawiam
okejos Napisano 6 Kwiecień 2006 Autor Napisano 6 Kwiecień 2006 niedługo z 2 nowe filmiki sie pojawia..
Mirek69 Napisano 6 Kwiecień 2006 Napisano 6 Kwiecień 2006 A teraz już na spokojnie, po wszelkich zachwytach: jakaś scena, w której Wy dajecie ognia z luf (lub do Was strzelają), byłaby doskonałym uzupełnieniem tutyłu Pod ostrzałem". Oczywiście zdaję sobie sprawę,o jak kłopotliwych sprawch mówię, ale z Bzurki" chyba co nieco w zapasie zostało? Zdjęcia czarno- białe- dobry pomysł. Nawet nieco postarzone" sugerowałbym. Pozdr!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.