Romo Napisano 15 Lipiec 2003 Autor Napisano 15 Lipiec 2003 CześćPopatrzcie co mój synalekznalazł wykrywką z supermarketuza 100 zł.fajne nie ?
Romo Napisano 15 Lipiec 2003 Autor Napisano 15 Lipiec 2003 ...a dlaczego ? Cię to dziwibo ja za bardzo się nie znambuszuję raczej w średniowieczupodpowiem że mały znalazł to kołoOpola jest tam jakieś stare lotniskopełno jakiś schronów i masę żelastwa w ziemi
Romo Napisano 15 Lipiec 2003 Autor Napisano 15 Lipiec 2003 to jest całe srebrne,kogow stalagu stać by było na takie cudeńko , zresztą nie wiem może sie mylę
marwro Napisano 15 Lipiec 2003 Napisano 15 Lipiec 2003 Wykrywarką za 100 zł!!! Klękajcie narody!Wrzuć to na forum sprzęt poszukiwawczy" to Cię zjedzą za szerzenie wrogiej propagandy ;)A swoją drogą znalezisko piękne, gratuluję!
Romo Napisano 15 Lipiec 2003 Autor Napisano 15 Lipiec 2003 Też synalkowi gratulowałem widziałem ten wyraz twarzy-DUMA..a z tą wykrywką to szczera prawdadla przykładu 2 złote w powietrzuzłapał z 15 cm
Pytanie
Romo
Cześć
Popatrzcie co mój synalek
znalazł wykrywką z supermarketu
za 100 zł.
fajne nie ?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.