Skocz do zawartości

Gdzie dostane mundur szwajcarski...i spodnie.

Rekomendowane odpowiedzi

Sorry chłopie ale z tym nie maszsię co pokazywać miedzy ludźmi...

Ładownica jest ok (po naprawie), chlebak ujdzie...
Pas- jakim cudem on się spina z klamrą? Brak haka pozatym wlasciwie trzeba byloby go spruć, wywrócic i pofarbowac od nowa
Menażka jest do niczego a manierka to karykatura...
Bagnet- jego stan to porażka, żołnierz to nie złomiarz.

Granat jak granat...

Ej Vilkaloki ,koles ma około 15 lat ! Skąd ma wziąć tyle kaski ,zeby wyglądać tak porzadnie" jak np Ty i Twoja banda ?!
Jesli nie Allegro to chyba pozostaje tylko Ebay ,poszukiwania w lumpeksach no i zakupy ...w Szwajcarii :)

pzdr pik

kolego. czesto jak chcesz zacząc przygodę z rekonstrukcja pomogą ci chłopaki z grupy do której sie zapiszesz. u nas np. młodzi maja czas 1 roku na zebranie ekwipunku i umundurowania ale juz działaja bo..... pozyczamy dla nich mundury z hero na akcje. czasami taki gotowy uzywany mundur mozna kupic za naprawdę fajne pieniadzę.
Okejos
AA7

zgadzam się z kolegami, młody mauserze! jeżeli nie chcesz być tzw. legendą" na wszystkich imprezach to zrób jak mówi np. okejos - zapisz się do grupy, ostódź emocje i zbierz dobry sprzęt a nie za przeproszeniem pchli targ" i mundur z obiciówki na taborety.... będziesz przynajmniej za rok wyglądał dobrze. A ceny teraz spadaja nałeb i na szyję. pozdrawiam

pik ostatnio zaskakuje POZYTYWNYMI KOMENTAMI ;D SZCUNEK PIKU ;D JA MAM CO PRAWDA ZARAZ 18 ALE DOSKONALE WIEM JAK TO JEST ZACZĄĆ SIĘ BAWIĆ W REKO ... TYM BARDZIEJ ŻE W DOMU JESZCZE SIEM NIE WSZYSCY PRZEKONALI DO MOJEGO HOBBY .... Najgorszy jest początek ...gdy sie chce ..wszytko na raz ;D

Pzdr Młody Mauser .. powodzenia i do zobaczenia kiedys na jakiejś rekonstrukcji ;D

Okejos ...Z miła chęcią ...postaram sie dołączyć do Bzury ... rozmawiałem juz kiedyś z Krzysztofem ...ale byłem młody, głupi ... napalony ...i nie miałem jeszcze nic ;]
Teraz to już troszke inna sytucja...

Pzdr.

Legenda" hehe.

Dla mnie legendarna juz pozostanie historia mojego kolegi z zeszlorocznej Bzury, kiedy to kilku kolegow z doswiadczonych grup ze stazem nie moglo uwierzyc, ze ma na sobie przerobionego szwajcara do czasu az im pokazal szew na plecach, bo mysleli ze to tzw. profesjonalna kopia". ;-)

Pozdrawiam wszystkich poczatkujacych reenactorow - kiedy ja zaczynalem 3 lata temu bylo duzo latwiej, ale coz: zapomnial wol jak cieleciem byl".

• 6 months later...
Jeżeli ktoś jest naprawde zainteresowany kupnem munduru szwajcarskiego niech potwierdzi mi na mail chojnos@poczta.onet.pl, ponieważ istnieje możliwość załatwienia takiego munduru. Nie gwarantuje załatwienia tego w trybie natychmiastowym, gdyż nie jest to zależne ode mnie, ale gdy już będę mial ten mundur, odezwę się do osoby, która pierwsza wyrazi chęć zakupu! Czekam na mailu. W skład munduru wchodzą spodnie i marynarka, czasami zdaża się nawet płaszcz. Mundur wykonany jest z wełny.Są również mundury letnie, ale mam wrażenie, że nie o taki Wam chodzi

Przystępna cena!

Mlody Mauserze jesli chcesz ja mam do sprzedania szwajcara juz przerobionego na M36 wraz ze spodniami i plaszczem ,jesli jestes zainteresowany odezwij sie na priva.

Pozdro Sova
GRH Festung Breslau

• 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie