Mlody Mauser Napisano 30 Marzec 2006 Autor Share Napisano 30 Marzec 2006 Chodzi mi o to zeby nie tylko na allegro:)Bo tam to cienko z tym.A to juz co mam do reko:)http://img530.imageshack.us/my.php?image=wykopki0044ll.jpg I tam dojdze saperka razem z pokorwcem i bagnet do zabki.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Sorry chłopie ale z tym nie maszsię co pokazywać miedzy ludźmi...Ładownica jest ok (po naprawie), chlebak ujdzie...Pas- jakim cudem on się spina z klamrą? Brak haka pozatym wlasciwie trzeba byloby go spruć, wywrócic i pofarbowac od nowaMenażka jest do niczego a manierka to karykatura...Bagnet- jego stan to porażka, żołnierz to nie złomiarz.Granat jak granat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 30 Marzec 2006 Autor Share Napisano 30 Marzec 2006 Hmmm coz ...dziekuje za slowa krytyki...bagnet to prowizroka...innego na chwile robienia zdjecia ie mialem ...takto mam jeszcze jeden w stanie idealnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 30 Marzec 2006 Autor Share Napisano 30 Marzec 2006 Ale ja sie pytalem o mundur.A nie krytyke tego co mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Jak sie pytałeś o mundur to po co pokazywaleś resztę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Ej Vilkaloki ,koles ma około 15 lat ! Skąd ma wziąć tyle kaski ,zeby wyglądać tak porzadnie" jak np Ty i Twoja banda ?!Jesli nie Allegro to chyba pozostaje tylko Ebay ,poszukiwania w lumpeksach no i zakupy ...w Szwajcarii :)pzdr pik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Mauser - skontaktuj się ze mną na mail, może dam radę coś załatwić. Oczywiście, na osoby ponad 180 cm raczej cięzko o cokolwiek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Pik tematkasy już byl poruszany... nie mozeszposzukac w poprzednich wątkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 kolego. czesto jak chcesz zacząc przygodę z rekonstrukcja pomogą ci chłopaki z grupy do której sie zapiszesz. u nas np. młodzi maja czas 1 roku na zebranie ekwipunku i umundurowania ale juz działaja bo..... pozyczamy dla nich mundury z hero na akcje. czasami taki gotowy uzywany mundur mozna kupic za naprawdę fajne pieniadzę.OkejosAA7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zero66 Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 zgadzam się z kolegami, młody mauserze! jeżeli nie chcesz być tzw. legendą" na wszystkich imprezach to zrób jak mówi np. okejos - zapisz się do grupy, ostódź emocje i zbierz dobry sprzęt a nie za przeproszeniem pchli targ" i mundur z obiciówki na taborety.... będziesz przynajmniej za rok wyglądał dobrze. A ceny teraz spadaja nałeb i na szyję. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 pik ostatnio zaskakuje POZYTYWNYMI KOMENTAMI ;D SZCUNEK PIKU ;D JA MAM CO PRAWDA ZARAZ 18 ALE DOSKONALE WIEM JAK TO JEST ZACZĄĆ SIĘ BAWIĆ W REKO ... TYM BARDZIEJ ŻE W DOMU JESZCZE SIEM NIE WSZYSCY PRZEKONALI DO MOJEGO HOBBY .... Najgorszy jest początek ...gdy sie chce ..wszytko na raz ;D Pzdr Młody Mauser .. powodzenia i do zobaczenia kiedys na jakiejś rekonstrukcji ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 tak jak podliczyłem ...brakuje mi tylko 6 rzeczy z podstawowej listy potrzebnego ekwipunku przedstawionej przez AA7 WIEĆ JEST CAŁKIEM NIŹLE .. A ZBIERAM OD WRZEŚNIA TAMTEGO ROKU ;] PZDR PANOWIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Kutno.Jak dobrze poczytasz to masz rok na uzupelnienie, zapraszamy w szeregi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Okejos ...Z miła chęcią ...postaram sie dołączyć do Bzury ... rozmawiałem juz kiedyś z Krzysztofem ...ale byłem młody, głupi ... napalony ...i nie miałem jeszcze nic ;]Teraz to już troszke inna sytucja... Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler p Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Legenda" hehe.Dla mnie legendarna juz pozostanie historia mojego kolegi z zeszlorocznej Bzury, kiedy to kilku kolegow z doswiadczonych grup ze stazem nie moglo uwierzyc, ze ma na sobie przerobionego szwajcara do czasu az im pokazal szew na plecach, bo mysleli ze to tzw. profesjonalna kopia". ;-)Pozdrawiam wszystkich poczatkujacych reenactorow - kiedy ja zaczynalem 3 lata temu bylo duzo latwiej, ale coz: zapomnial wol jak cieleciem byl". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalczewski Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 kiedy to kilku kolegow z doswiadczonych grup ze stazem" no tak to ze byli z doswiadczonych grup nie znaczy ze sami byli doswiadczeni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 9 Kwiecień 2006 Share Napisano 9 Kwiecień 2006 załatw sobie Saperki ...mundur możesz wypożyczać .... i to jest na poczatek chyba najlepsza opcja ... ;DPZDR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chojnos Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 Jeżeli ktoś jest naprawde zainteresowany kupnem munduru szwajcarskiego niech potwierdzi mi na mail chojnos@poczta.onet.pl, ponieważ istnieje możliwość załatwienia takiego munduru. Nie gwarantuje załatwienia tego w trybie natychmiastowym, gdyż nie jest to zależne ode mnie, ale gdy już będę mial ten mundur, odezwę się do osoby, która pierwsza wyrazi chęć zakupu! Czekam na mailu. W skład munduru wchodzą spodnie i marynarka, czasami zdaża się nawet płaszcz. Mundur wykonany jest z wełny.Są również mundury letnie, ale mam wrażenie, że nie o taki Wam chodziPrzystępna cena! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOVA Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 Mlody Mauserze jesli chcesz ja mam do sprzedania szwajcara juz przerobionego na M36 wraz ze spodniami i plaszczem ,jesli jestes zainteresowany odezwij sie na priva.Pozdro SovaGRH Festung Breslau Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chojnos Napisano 13 Listopad 2006 Share Napisano 13 Listopad 2006 Witam. Mam mundur szwajcarski na wzrost 178 i 115 w klatce. W skład munduru wchodzi czapka, marynarka, spodnie oraz płaszcz. Pytania prosze kierować na mail chojnos@poczta.onet.pl Chętnym wyśle fotki. Super cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.