Skocz do zawartości

POJAZDY HISTORYCZNE DO REKO

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
panowi potrzebyje namiarów jakichkolwiek na pojazdy jezdzace
potrzeba mi tak :
motocylke ,armatki, wozy taborowe,wozy bojowe niemieckie ciezarowki itp.
z opisem kosztów i jak mozna to zdjeciami
dziekuje za odpowiedzi
kamil
Napisano
hehe pewne kontakty nie warte są podawania...

Kolega Kamilo dobrze wie o czym mówie. Ale ciiii... bo wróg ojczyzny nie śpi i podsłuchuje ;););)

Serdecznie pozdrawiam Południowy Front Rekonstrukcji ;););)
d007
Napisano
a jeszczxe jedno normalie forum jest dla wszystkich ale stwozono je po to zeby cos sie dowiedziec dzieki niemu i cos ustaslić ale jak sie nie ma nic do powiedzenia na jakis temat to sienie mówi bo lepiej przemilczec cos niż tak jak panowie powiedziec nie na temat a swoja droga to może pan vilkaloki załatwi mi ten stoliczek a kije samobije to ja już mam i wiem gdzie je zastosowacale dziekuje za troskę pozdrawiam
Napisano
kamilo tak jest ze niektorzy wyladowuja swoje flustracje zyciowe na forum, kryjac sie za ekranikiem bo nikt im nic nie zrobi :) najlepiej olac te komentarze a im samym sie to znudzi ; )

pozdrawiam
Napisano

Panowie, jejku, naprawdę warto sie kłócić?

Dla rozładowania atmosfery - jak pancerka bedzie wyglądać po nastepnej rekonstrukcji ?

Ano tak...:))))))))))))))))))

Najważniejsze to nauczyć śmiać się z siebie

pozdrawiam

Napisano
to podziałaniach wojennych .akagi masz racje nie musimy sie kłucić ale jak ktoś tak podchodzi do sprawy jak panowie niekt. na forum to co mamy sie usmiechac i pisac ze nic sie nie stało ?? a co do pojazdow to czy ktos jeszce cos wie a narazie dzieki wszystkim za meile pomogło bo zawsze im wiecej tym lepiej

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie