kamilo Napisano 26 Marzec 2006 Autor Share Napisano 26 Marzec 2006 panowi potrzebyje namiarów jakichkolwiek na pojazdy jezdzace potrzeba mi tak :motocylke ,armatki, wozy taborowe,wozy bojowe niemieckie ciezarowki itp. z opisem kosztów i jak mozna to zdjeciami dziekuje za odpowiedzi kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satron1200 Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 Kamilo , jeżeli możesz podaj swój adres mailowy.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMbAtAnT Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 WitamNa stronie bitwy wyrskiej www.BITWAWYRSKA.profort.org.plmasz kontakt z kol. Duszanem, on Ci zapewne poda kontakty ;)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d007 Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 hehe pewne kontakty nie warte są podawania...Kolega Kamilo dobrze wie o czym mówie. Ale ciiii... bo wróg ojczyzny nie śpi i podsłuchuje ;););)Serdecznie pozdrawiam Południowy Front Rekonstrukcji ;););)d007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 27 Marzec 2006 Autor Share Napisano 27 Marzec 2006 a jeszczxe jedno normalie forum jest dla wszystkich ale stwozono je po to zeby cos sie dowiedziec dzieki niemu i cos ustaslić ale jak sie nie ma nic do powiedzenia na jakis temat to sienie mówi bo lepiej przemilczec cos niż tak jak panowie powiedziec nie na temat a swoja droga to może pan vilkaloki załatwi mi ten stoliczek a kije samobije to ja już mam i wiem gdzie je zastosowacale dziekuje za troskę pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMbAtAnT Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 kamilo tak jest ze niektorzy wyladowuja swoje flustracje zyciowe na forum, kryjac sie za ekranikiem bo nikt im nic nie zrobi :) najlepiej olac te komentarze a im samym sie to znudzi ; )pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 Panowie, jejku, naprawdę warto sie kłócić? Dla rozładowania atmosfery - jak pancerka bedzie wyglądać po nastepnej rekonstrukcji ? Ano tak...:))))))))))))))))))Najważniejsze to nauczyć śmiać się z siebiepozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 Jacek zapomniałeś koła gąsienicą połaczyć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 Ano widzisz, defekt......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 28 Marzec 2006 Autor Share Napisano 28 Marzec 2006 to podziałaniach wojennych .akagi masz racje nie musimy sie kłucić ale jak ktoś tak podchodzi do sprawy jak panowie niekt. na forum to co mamy sie usmiechac i pisac ze nic sie nie stało ?? a co do pojazdow to czy ktos jeszce cos wie a narazie dzieki wszystkim za meile pomogło bo zawsze im wiecej tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.