Skocz do zawartości

Za całe 5 złoty !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
no to Cię złomiarz wycyganił nie wiem po ile jest teraz złom-gdzieś tak chyba około 70 groszy, a Twoje fanty siedmiu kilo za Boga nie ważą :-))))))(oczywiście żartuję)
A tak na poważnie PIĘKNE ZNALEZISKO !!!!!!!!

pozdro.
Napisano
Osobiście mam zaprzyjażnione cztery skupy złomu ostatnio zostały na jednym z nich odłożone dla mnie trzy suwadła do steyera,kolba do mp-40 i trochę różnorakiej drobnicy

skupy są skarbnicą
Napisano
gartuluje. ludzie uwierzcie takie rzeczy sa mozliwe. ile juz razy widzialem kupy lusek na skupie nie zlicze, a z ciekawych rzeczy to sam trafilem skrzynke do mg w pozycji przeciwlotniczej w bardzo ladnym stanie. tak wiec jak ktos odwiedza takie miejsce niech sie popyta albo chociarz rozejzy, a moze cos znajdziecie dla was
Napisano
Sobotnia wizyta na złomie puszka po masce niemiecka stan super 15 zł (niestety złomiarze sie wycwanili) hełm polski wz 50 1zł (inne złomowisko) pozdro
  • 2 weeks later...
Napisano
ja dzisiaj przywiozłem puche poo masce z farbą... są nr na niej... i nosidło po pocisku... nie wiem jakiego kalibru.. jutro podrzuce foto pozdro
Napisano

a to moje niedawne rafienie na zlomie (pucha po masce p.g) mam jeszcze puche po pocisku 20mm (przeciwpancernego) ładnie sie farba na nim zachowała :D

pozdro

Napisano
fiodor prosze zrobiłem foto tych nr na puszcze były jeszcze z boku na pokrywce jakieś ale zamazane ....2 i cos tam..... i jeszcze z boku cos bylo ale został tylko biały kawałek farby :D sory ze wrzucam foto dopiero teraz ale musiałem sie uczyc i nie miałem czasu na forum wejść pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie