strazakwaffe Napisano 24 Marzec 2006 Autor Napisano 24 Marzec 2006 widze ze wszyscy jak jeden klikają w domach hehe-pozdro
stridor Napisano 24 Marzec 2006 Napisano 24 Marzec 2006 Jeżeli jestem w pracy i mam chwilę czasu to do godziny 15.00 zaglądam do forum ale później szefowa odcina nam dostęp do świata wyłączająć zalilanie rootera
strazakwaffe Napisano 28 Marzec 2006 Autor Napisano 28 Marzec 2006 mundek -to ty jehowy jesteś ?-pozdro
mundek Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 Nie ,nie jestem jehowy,takie mam poglady.Zarabiam pieniadze i oplacam za to internet.Nie kradne pracodawcy" czasu za prace i w konsekwencji za net.I wkur... mnie jak w jakims zafajdanym urzedzie musze czekac na jakies kwity za sprawa kogos kto zamiast zajac sie papierami siedzi na gadugadu albo na onecie lub gra w pasjansa.Tyle w temacie.
Cyrograf15 Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 Poglady można mieć różne w tym temacie. Doświadczeni wyznają zasade: (za przeproszeniem) Sraj w pracy zaoszczędzisz na papierze i jeszcze ci za to zapłcą.Wojtek
strazakwaffe Napisano 29 Marzec 2006 Autor Napisano 29 Marzec 2006 Cyrograf15 -no tak masz racje-taki stereotyp-pozdro
Kowal7 Napisano 29 Marzec 2006 Napisano 29 Marzec 2006 Witam! Jak czas pozwala i nie mam pilnych spraw to co jakiś czas zaglądam na forum...Co do urzędników to sporo racji macie, bo najpierw praca, potem przyjemność, a często jest na odwrót...Ja nie pracuję w żadnym urzędzie i mogę sobie na to pozwolić...,a nie uważam żebym okradał w jakikolwiek sposób pracodawcę, tym bardziej jeżeli on o tym wie...Pozdrawiam!
pedro Napisano 30 Marzec 2006 Napisano 30 Marzec 2006 Podsumowujac pracodawca udaje że dobrze płaci my udajemy ze dobrze pracujemy:) pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.