strazakwaffe Napisano 24 Marzec 2006 Autor Share Napisano 24 Marzec 2006 bo ja się nie moge dopchać-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 24 Marzec 2006 Autor Share Napisano 24 Marzec 2006 widze ze wszyscy jak jeden klikają w domach hehe-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 bardzo często - całe palce roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedro Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 Bardzo cęsto kiedy tylko jest okazja pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stridor Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 Jeżeli jestem w pracy i mam chwilę czasu to do godziny 15.00 zaglądam do forum ale później szefowa odcina nam dostęp do świata wyłączająć zalilanie rootera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 Durna baba ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mundek Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 Nigdy .Nie kradne rowniez innych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 28 Marzec 2006 Autor Share Napisano 28 Marzec 2006 mundek -to ty jehowy jesteś ?-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristif Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 Strazak to ty NIE jestes centralistą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mundek Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 Nie ,nie jestem jehowy,takie mam poglady.Zarabiam pieniadze i oplacam za to internet.Nie kradne pracodawcy" czasu za prace i w konsekwencji za net.I wkur... mnie jak w jakims zafajdanym urzedzie musze czekac na jakies kwity za sprawa kogos kto zamiast zajac sie papierami siedzi na gadugadu albo na onecie lub gra w pasjansa.Tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 Poglady można mieć różne w tym temacie. Doświadczeni wyznają zasade: (za przeproszeniem) Sraj w pracy zaoszczędzisz na papierze i jeszcze ci za to zapłcą.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 29 Marzec 2006 Autor Share Napisano 29 Marzec 2006 Cyrograf15 -no tak masz racje-taki stereotyp-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal7 Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 Witam! Jak czas pozwala i nie mam pilnych spraw to co jakiś czas zaglądam na forum...Co do urzędników to sporo racji macie, bo najpierw praca, potem przyjemność, a często jest na odwrót...Ja nie pracuję w żadnym urzędzie i mogę sobie na to pozwolić...,a nie uważam żebym okradał w jakikolwiek sposób pracodawcę, tym bardziej jeżeli on o tym wie...Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedro Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Podsumowujac pracodawca udaje że dobrze płaci my udajemy ze dobrze pracujemy:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.