NOTOS Napisano 23 Marzec 2006 Autor Napisano 23 Marzec 2006 Witam wszystkich PT członków Prześwietnego Forum! Jestem nowy, więc słów kilka o sobie: jestem Krakus w podeszłym wieku", zainteresowany historią i odkryciami, stąd trafiłem pod ten dach". Jeśli czasem przynudzę - to przepraszam! :) W każdym razie miło będzie wymienić myśli w tak zacnym Towarzystwie!NOTOS
pik78 Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 to jakąś nowa tradycja,ze kotki witają sie zakladajac nowy temat ? No skaranie boskie z wami jest ,plaga jakaś ;\\
strazakwaffe Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 uwaga pik bo ci jaca zrobi-wątek he-pozdro
Anielskooki Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 Witam kolege Notosa.Nie zwracaj uwagi na buraków,którzy najwyrażniej przez pomyłke zagościli na naszym forum.Za miesiąc poczujesz się tu jak w rodzinie.Anielskooki
jaca2003 Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 Jesli wcześniej się nie wystraszysz i nie umkniesz czym prędzej........Pozdrawiam
Romo Napisano 24 Marzec 2006 Napisano 24 Marzec 2006 Cześć NOTOS - jakie wykopki" cie interesują ?a tak w ogóle to wsiewo harosziewo na początek :-)pozdrowionka
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.