Skocz do zawartości

Na ilu metrach się skończy?

czabak1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
http://www.allegro.pl/item93076600_wykrywacz_metali_md_5008.html
Jeszcze jeden cud rodem z chin.
Polecam z drugą cewką :]]]]]]
Czy jest ktoś,kto w to wierzy ????
Napisano
Mysle że podane zasięgi są zaniżone.

Ja bym spokojnie taką arczą penetracyjną" dorzucił na 10 metrów, a nie na 2-3m jak ten cianias z allegro.

;-)

proscan
Napisano
Najlepszy jest ten opis aukcji. Taki wysoce profesjonalny" jak i ten wykrywacz;)
...Jest to sprzęt dla profesjonalistów, używany do głębokich badań archeologicznych..." Ja widziałem go w użyciu na oceanicznej plaży i nie wiedziałem, że te dzieci były profesjonalnymi archeologami;)
...zamieszczam jego dane techniczne z instrukcji obsługi po angielsku, myślę, że to żaden kłopot ponieważ angielski jets jęz. znanym..." Ale chyba nie przez sprzedającego skoro search coils to tarcze penetracyjne:)
Już w jakims wątku pisałem (ku przestrodze nuworyszy), że ten wykrywacz kosztuje w detalu ok. 50$ więc w hurcie jeszcze mniej. Napewno nie jest wart 1100 PLN. Nie nabijajcie kasy cwaniakom.
Pozdrawiam L.
Napisano
a propos chinszczyzny,ostatnio kupilem sobie fajne chinskie pantofelki,wyglądały zawodowo,nparawde,ale po tygodniu idąc ulica zaczelo mnie cos smerać w stope od spodu:),podnosze buta, a tu juz nie ma podeszwy:)) tylko tre skarpetą po chodniku:))
ten wykrywacz tez wygląda zawodowo:))
Napisano
gibki9 bo ten wykrywacz to jest zawodowa robota chinczykow:D tak samo jak te pantofelki....az strach pomyslec jaka jest ich byle jaka robota hehe:D:D:D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie