czabak1 Napisano 22 Marzec 2006 Autor Napisano 22 Marzec 2006 http://www.allegro.pl/item93076600_wykrywacz_metali_md_5008.htmlJeszcze jeden cud rodem z chin.Polecam z drugą cewką :]]]]]]Czy jest ktoś,kto w to wierzy ????
proscan Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 Mysle że podane zasięgi są zaniżone.Ja bym spokojnie taką arczą penetracyjną" dorzucił na 10 metrów, a nie na 2-3m jak ten cianias z allegro.;-)proscan
sloneczny Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 Wyśmiewacie ten sprzęt, a ludzie na tym robią kokosy, widziałem jak w tej cenie ludzie kupują te wykrywki".
luger Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 Najlepszy jest ten opis aukcji. Taki wysoce profesjonalny" jak i ten wykrywacz;)...Jest to sprzęt dla profesjonalistów, używany do głębokich badań archeologicznych..." Ja widziałem go w użyciu na oceanicznej plaży i nie wiedziałem, że te dzieci były profesjonalnymi archeologami;)...zamieszczam jego dane techniczne z instrukcji obsługi po angielsku, myślę, że to żaden kłopot ponieważ angielski jets jęz. znanym..." Ale chyba nie przez sprzedającego skoro search coils to tarcze penetracyjne:)Już w jakims wątku pisałem (ku przestrodze nuworyszy), że ten wykrywacz kosztuje w detalu ok. 50$ więc w hurcie jeszcze mniej. Napewno nie jest wart 1100 PLN. Nie nabijajcie kasy cwaniakom.Pozdrawiam L.
marmor Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 A przy okazji zauważę, że to coś waży prawie 2,5 kg...
gibki9 Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 jakis czas temu, ktos dal juz za ten sprzet 1100zl widzialem licytacje:)
gibki9 Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 a propos chinszczyzny,ostatnio kupilem sobie fajne chinskie pantofelki,wyglądały zawodowo,nparawde,ale po tygodniu idąc ulica zaczelo mnie cos smerać w stope od spodu:),podnosze buta, a tu juz nie ma podeszwy:)) tylko tre skarpetą po chodniku:))ten wykrywacz tez wygląda zawodowo:))
suchy ss Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 gibki9 bo ten wykrywacz to jest zawodowa robota chinczykow:D tak samo jak te pantofelki....az strach pomyslec jaka jest ich byle jaka robota hehe:D:D:D
Vincent_Vega_69 Napisano 24 Marzec 2006 Napisano 24 Marzec 2006 A ja współczuję nabywcy, któremu w terenie na 5 metrach da sygnał jakiś duży odłamek. Swoją drogą ciekawe czym taki wykopać bo saperka to chyba nie wystarczy?
luger Napisano 24 Marzec 2006 Napisano 24 Marzec 2006 No Wąsy na przyklad mają minikoparkę:)Pozdrawiam L.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.