vonadamski Napisano 8 Lipiec 2003 Autor Napisano 8 Lipiec 2003 Witam!!!Może jest to zabawne pytanie ale jaki to model puszki??? Nie mam literatury na temat masek niemieckich :) a ciekawi mnie to.P.S. Zdjęcia robione Webcam`em ale powinno wystarczyćZ powazaniem vonadamski
Kiler Napisano 9 Lipiec 2003 Napisano 9 Lipiec 2003 Witaj!Pucha wyglada mi na produkcje z 1936 r., wysokosc 25 cm, srednica 12,5 cm., puszka Wehrmachtu. Wiecej informacji znajdziesz na stronie: http://gasmasklexikon.com/Page/Start01.htmWidze, ze ta puszka ma pas nosny. Gdybys mogl mi przyslac fotki sposobu mocowania pasa nosnego do uszek przy puszce oraz podac dlugosc i szerokosc tasmy nosnej i tej do pasa glownego to bym byl Ci bardzo wdzieczny.moj mail: jack_killer@wp.plPozdrawiam!
Kiler Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 Czesc!Kiedys moj znajomy znalazl maske dla konia i nie wiedzial co to jest i oddal ja komus za grosze. A odnosnie strony uwazam, ze jest super! Pozdrawiam!
vonadamski Napisano 9 Lipiec 2003 Autor Napisano 9 Lipiec 2003 Witam!!!Niestety ten pas nie jest oryginalny :(Wykorzystalem pas od pm-64 :)Z powazaniem vonadamski
vonadamski Napisano 9 Lipiec 2003 Autor Napisano 9 Lipiec 2003 Witam!!!Strona naprawde zabawna. Nie znalem jej. Szczegolnie niemiecka maska dla konia :D:D:D:DZ powazaniem vonadamski
Frozzer Napisano 12 Lipiec 2003 Napisano 12 Lipiec 2003 kiler ja mam pasek do puszki oryginalny, ten krotrzy do zaczepienia o pas badz chlebakwygrzebalem na rynku niedawno :-DDD
Frozzer Napisano 12 Lipiec 2003 Napisano 12 Lipiec 2003 a co do puchy vonadamskiego to dodam ze jest to zadsza puszka, z zamknieciem zawiasowym, a nie rozciaganym, tylko nie wiem czy jest to ta dluzsza czy krotrza puszka. no wlasniejakie puszki mialy te zamkniecia, dluzsze czy krotrze?
Pytanie
vonadamski
Witam!!!
Może jest to zabawne pytanie ale jaki to model puszki??? Nie mam literatury na temat masek niemieckich :) a ciekawi mnie to.
P.S. Zdjęcia robione Webcam`em ale powinno wystarczyć
Z powazaniem vonadamski
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.