Jacek P Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 Sprostowanie, na PS" napisałeś nie 10 ale 16 marca, że zamówiłeś tydzień temu. ALe to i tak niczego nie zmienia, bo skoro 16 marca jesteś tydzień po zamówieniu, to do jakiego licha 17 marca jeszcze nie wiesz co kupić i zastanawiasz się nad HS???
Quba2005 Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 Dobra macie mnie :)) HARDEGO zamówiłem mailem 2 marca w czwartek o 10.20. Producent zadeklarował dwutygodniowy okres oczekiwania. W tzw. międzyczasie czytając wypowiedzi na forach biłem się z myslami czy nie anulować zamówienia i kupić starego-dobrego HS-3 albo nową-dobrą Ulrtę2. W kolejnych dniach w miarę czytania postów i korespondencji z producentem HARDEGO byłem bardziej lub mniej zdecydowany na wybór innego wykrywacza (stąd moje posty na forach). Niestety w tej chwili nie mam dość czasu aby prześledzić poszczególne posty i ich umiejscownienie w czasie ;). Po dwóch tygodniach od zamówienia tj. w czwartek 16.03 o 13.40 wysłałem maila z pytaniem o status wykrywacza. O 18.23 dosrałem odpowiedź, że wykrywacz jest gotowy, ale ze względu na weekend przełożyliśmy wysyłkę na poniedziałek. W poniedziłek o11.20 przelałem 1190zł. Producent HARDEGO potwierdził przelew o 18.09 tego dnia. We wtorek o 9.00 dostałem maila, że przesyłka priorytetowa została wysłana. W środę o12.20 dostałe paczkę. Amen
Muszkieterka Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 A ja słyszałam, że producent" Hardego dlatego nie chce się ujawnić, bo podobno interes jest lipny, bo przekłada do tej pięknej obudowy statyki chińskiej produkcji (znane jako MD nr ileś tam...) i sprzedaje je dalej już nie jako MD tylko Hardy. Koszt samych rurek to nic w porównaniu z ceną ponad tysiąc zł. Ale oczywiście ile w tym prawdy, byłoby wiadomo po porównaniu elektroniki.W każdym razie Kuba czy tam Radek ( w koncu jak masz na imię bo się podpisujesz różnie) jeśli rzeczywiście kupiłeś tą wykrywkę, to chyba nawet nie wiesz ile zaryzykowałeś.A, mam pytanie do Ciebie, oczywiście rozumiem że danych firmy nie chcesz podać, bo podobno przyrzekałeś, ale powiedz tylko, czy ty w ogóle je poznałeś? Bo domyślam się , że żadnej faktury nie dostałeś....
newb Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 Ja słyszałem że w środku jest wierna kopia W6000. To by tłumaczyło tą tajemniczość producenta.Napiszcie co Wy słyszeliście. ;)
Muszkieterka Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 Nie sądzę żeby było aż tak dobrze z tym W6000 :-) bo miałby piękną dyskryminację, a Hardy ma się do dyskryminacji jak dzień do nocy. No chybaq że Chuck Norris schował dyskryminację do własnej kieszeni :-)
beaviso Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 ... i pomaga wykopać fanty z półobrotu ;-)A na serio to cały ten hałas z HARDY'm jest niebywałym przypadkiem jak można zepsuć sobie opinię. Kompletnie nic z tego nie rozumiem - jakaś firma wkłada kasiorę w rozpoczęcie produkcji sprzętu. Przecież nie wyprodukuje jednej, 2 sztuk! Pewnie zrobili serię ze 100 i teraz próbują ją sprzedać. Ale najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że żaden przedstawiciel producenta nie zechciał pochwalić się możliwościami sprzętu na jakimś zlocie, pokazie. A wszyscy potencjalni klienci zgłupieli. Bo z jednej strony fajny Relic Hawk", a z drugie czort wie o jakich możliwościach? Jestem ciekaw jak się to wszystko rozwinie, ale podziwiam producenta HARDY'ego za kompletnie bezsensowne podejście do rynku.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.