akagi Napisano 6 Lipiec 2003 Napisano 6 Lipiec 2003 nowe czy używane?Bo używanych jest sporo, ale nikt nie chce się z nimi rozstawać, a nowe będą za kilka miesięcy.
Gość Napisano 6 Lipiec 2003 Napisano 6 Lipiec 2003 na wzór bo myśle o budowie repliki,jak wam idzie budowa TKS-a ? rysunki kadłuba macie z orginalnej dokumentacji czy odwzorowane z ogólnie dostępnych zdięc?
yoony Napisano 6 Lipiec 2003 Napisano 6 Lipiec 2003 z zachowanych zdjec zachowanych elementow i ogolnie skad sie da
Hartmann Napisano 6 Lipiec 2003 Napisano 6 Lipiec 2003 lasiu obudź się a potem porozmawiamy poważnie.Hart
nikt Napisano 6 Lipiec 2003 Napisano 6 Lipiec 2003 A kiedy będzie TKS? Naprawdę chciałbym kiedyś go zobaczyć ( jak będzie możliwość ) .Trzymam kciuki bo to dobra robota.
nikt Napisano 6 Lipiec 2003 Napisano 6 Lipiec 2003 ps' oferuję zdjęcia z 1939 jeśli jeszcze jakieś potrzebujecie.
akagi Napisano 7 Lipiec 2003 Napisano 7 Lipiec 2003 o Boże.........Lasiu, nikt ci nie broni, a ja życzę jak najlepiej, ale oprzytomniej i zostań przy budowie modeli..........Chęci nie wystarczą, tak jak Hart powiedział.
Gość Napisano 7 Lipiec 2003 Napisano 7 Lipiec 2003 pytałem czy miał by ktoś załatwić ogniwo gąsienicy a odpowiedzi jakoś tego nie dotyczą.
Hartmann Napisano 7 Lipiec 2003 Napisano 7 Lipiec 2003 Jak będą odlane to do woli,troche cierpliwości - wystarczy ???
Gość Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 Hej chłopaki, jak ja łamsiłem" młodszych kolekcjonerów i odradzałem remonty Tygrysów" i Panther", to przeginałem i byłem dorobkewiczem i zarozumiałym bufonem. A wy co robicie z Lesiem?Robert Lewy" lewszyk
akagi Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 Ależ, spokojnie Lewy", nie pamietam, żeby nazwał cię bufonem :))))))))))))))))))))))))Róznica pomiędzy Tygrysem a TKS jest taka, że do Tygrysa są plany a do TKS nie. Do wielu pojazdów jakie ty rekonstrujesz są na zachodzie oryginalne części, a do TKS jedynie wykopy. Reszte trzeba dorobić. itd, itp.Jak lasiu chce ogniwa , to sie z nim podzielimy, ale do całego TKS to jeszcze daleka droga.pozdrawiamJacek akagi" Haber
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.