Skocz do zawartości

gąsienice tks

Gość lasiu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
nowe czy używane?

Bo używanych jest sporo, ale nikt nie chce się z nimi rozstawać, a nowe będą za kilka miesięcy.

Napisano
na wzór bo myśle o budowie repliki,jak wam idzie budowa TKS-a ? rysunki kadłuba macie z orginalnej dokumentacji czy odwzorowane z ogólnie dostępnych zdięc?
Napisano
A kiedy będzie TKS? Naprawdę chciałbym kiedyś go zobaczyć ( jak będzie możliwość ) .
Trzymam kciuki bo to dobra robota.
Napisano
o Boże.........

Lasiu, nikt ci nie broni, a ja życzę jak najlepiej, ale oprzytomniej i zostań przy budowie modeli..........

Chęci nie wystarczą, tak jak Hart powiedział.

Napisano
pytałem czy miał by ktoś załatwić ogniwo gąsienicy a odpowiedzi jakoś tego nie dotyczą.
Napisano
Hej chłopaki, jak ja łamsiłem" młodszych kolekcjonerów i odradzałem remonty Tygrysów" i Panther", to przeginałem i byłem dorobkewiczem i zarozumiałym bufonem. A wy co robicie z Lesiem?

Robert Lewy" lewszyk
Napisano
Ależ, spokojnie Lewy", nie pamietam, żeby nazwał cię bufonem :))))))))))))))))))))))))
Róznica pomiędzy Tygrysem a TKS jest taka, że do Tygrysa są plany a do TKS nie. Do wielu pojazdów jakie ty rekonstrujesz są na zachodzie oryginalne części, a do TKS jedynie wykopy. Reszte trzeba dorobić. itd, itp.

Jak lasiu chce ogniwa , to sie z nim podzielimy, ale do całego TKS to jeszcze daleka droga.

pozdrawiam

Jacek akagi" Haber

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie