Skocz do zawartości

Kto na dyrektora ?

J-23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Konkurs ofert musi byc.A kto wygra naprawde niewiecie?
Przeciez te wymagania spełnia tylko JEDEN SŁUSZNY KANDYDAT czyli................

Kol. WARS
Pozdrawiam
Napisano
Witam!
Ja? Ale dlaczego? :)
Nie... Ja się do polityki nie mieszam, chyba że muszę.
Do ciupy? A dlaczego? Myślę, że kilka spraw by się wyprostowało". :]
Pozdrawiam
wars98
Napisano
Na Prezydenta? Oszalałeś? Przecież on nie ma praktycznie żadnej (no, prawie żadnej...) władzy! Ja tam jestem zwolennikiem systemu kanclerskiego. ;)
Pozdrawiam
wars98
Napisano
A w końcu to tak broniłes tu zawsze MWP ze teraz mógłbyś zaswieci przykładem i dac pokaz dobrej polskiej roboty.I zawołałbys na forum POMOŻECIE"? A my byśmy zgodnym churem krzykneli
RÓB TO SAM".
Pozdrawiam
Napisano
Paragraf a nawet kilka to pewnie tak... ;)
Widzisz, ale ja nie muszę wołać o pomoc! Ja mam zespół. Świetnie sobie (póki co) radzimy. :]
Choć fakt, że jeszcze jedna papuga" (czytaj: prawnik) do pisania wniosków (za mnie... :)) ) by się przydała.
P.S. Ja broniłem MWP? Eee... Chyba żartujesz. Teraz kiedy rozpoczną przenosiny z Alei na Cytadelę to będzie zupełnie inna bajka.
Pozdrawiam
wars98
Napisano
Przepraszam Wars to nie MWP tylko MPW .Sie mi w deklu te literki przestawiły.Alenadal proponuję cobyś wystartował.Załatwisz i Kęszyckich i innych.I wreszcie będzie porządek.
Pozdrawiam
Napisano
Wars ostatecznie możesz mnie powołać w kamasze jak by co .
W cywilu trochę nudno tylko bym ci wyprowadził sprzęt pancerny do Poznania :-)
Pozdr.
Oksio
Napisano
Witam!
Oksiu. Znowu mundur i karabin w garści? Hehehe... ;)
Widzę, że wracasz do zdrowia! Trzeba Ci zajęcie znaleźć.
Oj Jacenty, Jacenty... Porządek musi być! :]
Jak nie ojciec Dyrektor to może ja? Wybór należy do Ciebie. Źle by Ci nie było pod moimi rządami.
Pozdrawiam
wars98

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie