J-23 Napisano 13 Marzec 2006 Autor Share Napisano 13 Marzec 2006 MWP szuka dyrektora. http://wojsko-polskie.pl/wortal/document,,id,3621.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wit Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 !!!!OJCIEC DYREKTOR !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wit Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 Rydzyk fizyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 mnie niech wybiorą !!!! hehe-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yossarian Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 A może Chuck Noris??? On wie gdzie jest bursztynowa komnata i kto zabił Kenendy'ego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 :))) konkurs :) karty już dawno rozdane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 Konkurs ofert musi byc.A kto wygra naprawde niewiecie?Przeciez te wymagania spełnia tylko JEDEN SŁUSZNY KANDYDAT czyli................Kol. WARSPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 Wars na to nie pójdzie, bo po pół roku dyrektorowania sam by się musiał posłać do ciupy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 Witam!Ja? Ale dlaczego? :)Nie... Ja się do polityki nie mieszam, chyba że muszę.Do ciupy? A dlaczego? Myślę, że kilka spraw by się wyprostowało". :]Pozdrawiamwars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 Wars nie daj sie prosic pokaż Jacentemu że twardy jesteś.Potem moze na prezydenta?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 No właśnie, te Batorówki i ten podmieniony mundur niemiecki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 Na Prezydenta? Oszalałeś? Przecież on nie ma praktycznie żadnej (no, prawie żadnej...) władzy! Ja tam jestem zwolennikiem systemu kanclerskiego. ;)Pozdrawiamwars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 Wars ale mógłbyś wtedy posadzi klienta za taki numer jak dziś z flagą.ty byś znalazł paragraf na człowieka.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 Najlepiej z art. 148 KK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 A w końcu to tak broniłes tu zawsze MWP ze teraz mógłbyś zaswieci przykładem i dac pokaz dobrej polskiej roboty.I zawołałbys na forum POMOŻECIE"? A my byśmy zgodnym churem krzykneli RÓB TO SAM".Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 Paragraf a nawet kilka to pewnie tak... ;)Widzisz, ale ja nie muszę wołać o pomoc! Ja mam zespół. Świetnie sobie (póki co) radzimy. :]Choć fakt, że jeszcze jedna papuga" (czytaj: prawnik) do pisania wniosków (za mnie... :)) ) by się przydała.P.S. Ja broniłem MWP? Eee... Chyba żartujesz. Teraz kiedy rozpoczną przenosiny z Alei na Cytadelę to będzie zupełnie inna bajka.Pozdrawiamwars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 Przepraszam Wars to nie MWP tylko MPW .Sie mi w deklu te literki przestawiły.Alenadal proponuję cobyś wystartował.Załatwisz i Kęszyckich i innych.I wreszcie będzie porządek.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 Wars ostatecznie możesz mnie powołać w kamasze jak by co .W cywilu trochę nudno tylko bym ci wyprowadził sprzęt pancerny do Poznania :-)Pozdr.Oksio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 Jezusie Maryjo .Wars chce zostać kanclerzem jak Bismarck -to już po nas !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 Witam!Oksiu. Znowu mundur i karabin w garści? Hehehe... ;)Widzę, że wracasz do zdrowia! Trzeba Ci zajęcie znaleźć.Oj Jacenty, Jacenty... Porządek musi być! :]Jak nie ojciec Dyrektor to może ja? Wybór należy do Ciebie. Źle by Ci nie było pod moimi rządami.Pozdrawiamwars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 No co Ty ? Ty chcesz być kanclerzem ,a ja kaiserem więc i tak będziemy się musieli dogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 kaiserem - kasjerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 no na pewno nie acerem !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 Luzik :) to tylko żarcik ! ) pozdro Jacenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 I o to przecież tu chodzi ,że dyrektor nam nie zaszkodzi:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.