Skocz do zawartości

rozpoczecie sezonu kopania

buba211

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
A to taki stary młyn koło Kalisza, ja tak w ogóle interesuję sie młynami a raczej tym co z nich zostało w okolicy.
Napisano
Dzięki Grzechotnik - akarmiłeś" mnie tymi zdjątkami :-)
są zajefajne, no i na pewno coś zajefajnego tam można znaleźć :-))). A tak poważnie chcę ratować takie miejsca tylko nie wiem jak się za to zabrać, chętnie bym sobie ten mój młynek wziął pod opiekę , niszczeje biedactwo a szkoda bo to naprawdę piekna ruinka w pięknym miejscu.
Jak ktoś wie jak wygląda opieka nad takimi zabytkami , jak można się stać posiadaczem takiego miejsca niech piszę, zgóry dzieki za odpowiedź.
Napisano
Kalisz rozpoczął - a stało sie to dnia 24.03.06 o godzinie 16.00 - no i dzieki temu chyba wiosna w nasze strony zawitała - w nocy 10 w dzień 10 - radocha pełna :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Napisano
Radomskie kopie !!!!!!!!!!!! Wiosna, wprawdzie na polach jeszcze snieg, a ziemia zmiarźnięta, ale w zacisznych miejscach można znaleźć ładne kawałki miekkiej ziemi. Efekt pierwszego wypadu (wczoraj o 15) - 3 monetki, 5 guzików 2 plomby, więc nieźle jak na 2 godzinki :-). Za to za tydzień - nawet jakbym sobie nogę złamał to dokuśtykam na pola :-).

Pozdrawiam
MILBAS
  • 1 year later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie