ms Napisano 3 Lipiec 2003 Autor Napisano 3 Lipiec 2003 niektorzy komercje upatruja we wszystkim co im zostanie przedlozone przez galki oczne:-)Podam miejsce i przewidywany termin wydobywania czołgu niemieckiego Pantera, dla chetnych zobaczenia takiego widowiska na żywo. Ta aukacja jest już poprawiona i proszę z tej aukcji korzystać."http://allegro.pl/show_item.php?item=14474764przyznac sie ktory to?:)
Frozzer Napisano 3 Lipiec 2003 Napisano 3 Lipiec 2003 ale jaja, kurna zara ja swoja aukcje otworze, tylko cene z 50 na 45 obnize :D
bjar_1 Napisano 3 Lipiec 2003 Napisano 3 Lipiec 2003 No i juz jakis Idiota" chce zrobić kasę na napaleńcach.A ja mam go w d.... bo i tak tam będę (tzn. nad Nidą) jak będą go wyciągać. Chyba ,że to jakaś inna Pantera".Ludzie to są kpiny!!!
Bocian Napisano 3 Lipiec 2003 Napisano 3 Lipiec 2003 To może ktoś przy okazji porobi trochę fotek do galerii? Wszyscy chętnie zobaczyliby akcje.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.