dect Napisano 7 Marzec 2006 Autor Napisano 7 Marzec 2006 Czy ktos szukal w tym rejonie Wrocka? Jakies trafienia?
past Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 to przecież centrum duzego osiedla - spytaj Kudłatego HD i wraitha co było jak szukali wieczorem na Pilczycach. Centrum Wrocławia to miejsce bogate w fanty , ale poza wstępem na jakąś budowę po znajomośći raczej marne szanse na spokojne poszukiwania
Cronos Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 Na mapce widze ogródki działkowe. Często jak działkowicze znajdą coś ładnego to sobie zostawiaja i nie wyrzucają. Popytaj sie pod pozorem zbierania pamiątek z okolicy do szkolne gablotki" może coś odstąpia:)
dect Napisano 7 Marzec 2006 Autor Napisano 7 Marzec 2006 To nie moje miasto - pytam bo rodzina ma tam dom z ogrodem + dzialke pod bokiem na ktorej mozna by ryc. A i uklady z sasiadami sa takie, ze w zamian za wyjasnienia (co, jak, dlaczego - tak z ciekawosci) pewnie pozwoliliby poszukac u siebie.Dodam tylko, ze to ozrywkowy" teren bo w czasie budowy domu (jakies 15 la temu) saperzy wizytowali ich dzialke kilkukrotnie wywozac mniejsze i wieksze wybuchowe fanty.
Horst Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 Jestem z Wrocławia; znam teren i tam raczej nie pokopiesz.Pozdrawiam
dect Napisano 7 Marzec 2006 Autor Napisano 7 Marzec 2006 Dlaczego? Ze wzgledow ozrywkowych"?Pozdrawiam
Lokomotywa Napisano 8 Marzec 2006 Napisano 8 Marzec 2006 nie bo mozesz rozzłościć działkowców Pozdrawiam
liha Napisano 2 Czerwiec 2006 Napisano 2 Czerwiec 2006 A Ty lisku chytrusku hehe.We Wrocku nie pokopiesz...Człowieku,pierwszy przykład ,prościutki wiekowy wykrywacz, ogród moich dziadków i takie zajjebiste trafienie , że jeszcze działa hehehe porcelanka po polach , polna droga , łuch od groma.Ogrody u kumpli- monetki.Park-rozrywki.Niskie łąki bierz sito, saperke i jazda,stary niemiecki śmietnik , studnia -poniemiecka porcelana i jeszcze i jeszcze i jeszcze.To znaczy , nic nie pamiętam :)))).pozdrawiam liha
Horst Napisano 2 Czerwiec 2006 Napisano 2 Czerwiec 2006 Dect pytał o tamte konkretnie miejsce i napisałem że TAM nie pokopie, ze względu na działki. Nawet jeśli nikogo by tam nie było to i tak nic się nie znajdzie - działki są przekopane przez samych działkowiczów... do tego trzebaby co kawałek przechodzić przez płoty!Na przyszłość czytaj ze zrozumieniem.Pozdrawiam
qwerty12 Napisano 2 Czerwiec 2006 Napisano 2 Czerwiec 2006 Witam koledzy,a tak przy okazji z innej beczki,moze troche poklikamy o wykopkach w naszym miescie i okolicach.Gdzie lazicie z piszczala,ja powiem szczerze ze wszedzie gdzie sie da,i wydaje mi sie ze juz wszedzie bylem;)Ale jedno jest pewne ze latwiej jest trafic monety z 1600-1700 niz niemiecka odznake,albo jakas klamerke,masakra,tyle tego bylo a naprawde kolo wrocka puchy w tym temacie co sadzicie o tym?Ja mam pewna wersje,dosc smutna,ale prawdziwa.:(
Horst Napisano 2 Czerwiec 2006 Napisano 2 Czerwiec 2006 Wrocław jest już przekopany wzdłuż i wszerz. Nie ma co liczyć na dziewiczą miejscówkę obfitującą w broń, klamry odznaki... raczej tylko drobnica którą pominął ktoś inny.Mi się najczęściej trafiają łuski...
qwerty12 Napisano 2 Czerwiec 2006 Napisano 2 Czerwiec 2006 Powiem szczerze ze teren do militari mamy fatalny,chociaz byl sobie pare lat temu calkiem niezly doleczek na ulicy koziej:)hihhi
Horst Napisano 2 Czerwiec 2006 Napisano 2 Czerwiec 2006 Niestety wtedy się nie interesowałem militariami :\\Ponoć dwa lata tamu do przeryli koparami i wywieźli?W każdym razie znajomy pracuje w Policji i pół roku temu był tam z kolesiami szukać czy coś nei zostało, przyjechali policyjnym busem z jakimś tam superdrogim wykrywaczem i nic nie znaleźli... sama drobnica w postaci części.Pozdrawiam
qwerty12 Napisano 2 Czerwiec 2006 Napisano 2 Czerwiec 2006 hmm,dokladnie bylo to w 97 chyba,robilem tam jako pierwszy dolek szpadlem wyskoczyla MG-ta,pozniej wjechaly koparki:).
Horst Napisano 2 Czerwiec 2006 Napisano 2 Czerwiec 2006 Ciekawe co się potm z tym stało... pwenie do zniszczenia, ale na pewno kilka rzadszych egzemplarzy się zagubiło" :D
Łazior Napisano 3 Czerwiec 2006 Napisano 3 Czerwiec 2006 gwerty12 to ciekawe ,że kopałes tam jako pierwszy to musisz bys z mojego osiedla i dobrze znasz dalsze losy tego wspaniałego zrutowiska a było to jesieniom 98r
liha Napisano 3 Czerwiec 2006 Napisano 3 Czerwiec 2006 Horst wlaśnie o tym mówilem i tym konkretnym miejscu również.Działkowicze przekopali...... Odpowiadaj ze zrozumieniem.Wrocław przekopany , no bez przesady Panowie.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.