Skocz do zawartości

PO CO POLICJA KONFISKUJE TWARDE DYSKI W CZASIE REWIZJI ?

pik78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
No pewnie że wymienne to droga sprawa bo to system Powerpack, nie ma odkręcania tylko prztyk i cześć.
Nawet nie we wszystkich lepszych laptopach to jest.

Najlepszym sposobem zniszczenia są najprostsze metody - fizyczne rozbicie, zmiażdżenie na kawałki.
Napisano
Z tą policją to też nie tak do końca, Centralne Laboratorium Kryminalistyczne czy jak się to nazywa samo korzystało z okazji Pani Poseł Jakubowskiej z usług specjalistycznych firm. Biegli" wtedy dokopali się do maili.
Napisano
panowie znam sprawe u mojego kolegi gdzie zarekwirowali nawet ksiązki z tematyką militarną i ze zdjęciami i opisami broni-sędzia ich wyśmiał-ale co do poczty to podobno wcale nie muszą wchodzić do twojego kompa-są grupy policyjne które wchodzą na wasze poczty bez problemu na serwerze i sprawdzają zawartość-ale moze sie wypowie jakiś informatyk-siemka-juz czuje jak niektórych ogarnia panika he he -siemka
Napisano
Za STALINA przestali produkować notesy bo nikt ich nie kupował!Dziś przestańmy dyski montować...Ale poco nam komputer wtedy?Albo nie piszmy do siebie...Albo...
Napisano
Boruta-mówie o prywatnych obywatelach a nie o konfidentach.
Ci to już mieli laptopy i komurki i coś tam jeszcze...
A poczytałem dzieła LENINA i Karola Maja i trochę się pomieszało.
Napisano
No i ze wszystkich tych wypowiedzi wychodzi jasno i przejrzyście że w sprawach fantów kolekcyjnych poza prawem"trzeba trzymac ładnie dziobek na kłódkę i jak macie cokolwiek stosowac pełną partyzantkę-do lepszych czasów...a wtedy ładnie założymy dział Wasze kolekcje broni i amunicji...a teraz ciiiii oko saurona nie śpi...pozdrawiam wszystkich panów niebieskich-powiesiłem już na ścianie mój dyplomik od Was za docenienie kolekcji-decyzje przeszukania:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie