ZnaChoR Napisano 5 Marzec 2006 Autor Share Napisano 5 Marzec 2006 mam do was takie pytanie trochę nie związane z forum!Jaki kurs albo szkolenie zrobić aby lepiej sobie znaleźć prace a przynajmniej lepiej płatną??myślałem o kursie jako operator wózka widłowego" ale czy to jest dobry pomysł to niewiem??więc myśle że tu znajdę pare dobrych dusz które mi pomogą wybrać!we wtorek jade do centrum szkolenia zawodowego" i musze się w końcu na coś zdecydować a w dzisiejszych czasach z robotą aby znaleźć to ciężko!!pozdr.ZnaChoRsorki że na forum głównym ale tutaj najwięcej ludzi wchodzi a czasu mam niewieleza dodpowiedzi z góry dziękuje!acha i proszę niepisać jakiś postów typu idź na operatora koparki w naszym gronie poszukiwaczy zawsze będziesz mógł nam pomóc przy wydobywaniu większych fantów :-))"proszę bądźcie wyrozumiali!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 To zalezy czym się interesujesz i w czym jesteś dobry.Można n.p podwyzszyć kategorię prawa jazdy,albo zrobić kurs barmana,przyjemne i pożyteczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 5 Marzec 2006 Autor Share Napisano 5 Marzec 2006 barman odpada i prawo jazdy też!!pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 To.... zrób licencję agenta ochrony 2 stopnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 5 Marzec 2006 Autor Share Napisano 5 Marzec 2006 panowie tu się rozchodzi o taki kurs abym miał już robote na lata, jako bezrobotny potrzebuje mieć robote w której bym mógł juz zostać!!o ochroniarzu myślałem ale to nie dla mnie!!pozdr.ZnaChoRps. panowie nie bądźcie obojętni doradźcie coś!!acha i jeszcze jedno to ma byc moja pierwsza praca!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowotny Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Jesst szansa na przedterminowe wybory, moze spróbuj iśc w politykę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeton Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Zalezy w jakim miescie mieszkasz. W informatyce?telekomunikacji (nie mylic z TEPSa) jest sporo pracy. Moja firma w ostatnim roku przyjela 300 osob w lodzi i krakowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lokomotywa Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 jak nie chcesz się uczyc dalej to kursy ci nic nie pomogą a nawet na budowie nie będą cię chcieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Sprzedaj kompa i za zarobioną kase zaloz wlasną firmę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Znachor ja ta Twoim miejscu bym zrobil ten kurs wozka widlowego, kolega go zrobil i dostał prace we Fiacie w Tychach, ale niestety uznał ze 1100zł na ręke to zamało dla niego i sie zwolnił a teraz żałuje:(pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idiota Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Ja mam kurs widlaka, koparkoładowarki, prawko ABCT i kilka innych, ale nie znalazłem pracy w tym kierunku.Widlakowych jest dużo, a miejsc pracy w dużych firmach mało.Gdybym miał spawacza, dostałbym prace we wrocku za 2200 na rękę :/Ja mam wyższe informatyczne, ale to też mi dużo nie daje, musze dopiero zrobić kilka licencji w kierunku, który mnie interesuje (automatyka, sterowanie nymeryczne, graficzne wspomaganie produkcji...), ale to wszystko kosztuje.Dowiedz się, czego potrzebują w Twoim rejonie. Jeżeli powstaje jakaś większa firma, szykuj się pod nich. Czy chcesz być fizolem, czy biórkowcem?Ludzią po zawodówkach łatwiej znaleźć prace :/ Sporo polskich spawaczy, ślusarzy itp szukają też zagranicą.PozdroWykwalifikowany zawodowy bezrobotny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
administrator Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Witam.Każdy post na zasadzie "umieściłem tutaj bo tam nikt nie zagląda równa się banowi bez uprzedzenia."sorki że na forum głównym ale tutaj najwięcej ludzi wchodzi a czasu mam niewiele"Skoro czasu masz niewiele to polecam Biuro Pośrednictwa Pracy, Wojewódzki Zakład Doskonalenia Zawodowego, czy chociażby informator o szkoleniach w Twojej miejscowości. Powinieneś porozmawiać z osobą, która dobierze ci szkolenie czy kurs pod Twoje oczekiwania. Zwłaszcza, że te pomysły, które zamieścili inni użtkownicy odpadają i są nie dla Ciebie".Jeśli jednak jest to dla Ciebie ważne i liczysz na pomoc forumowiczów to przenoszę do towarzyskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Tia ,ale pomysl ze sprzedaniem kompa nie był zły ,prawda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anielskooki Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Posiadając uprawnienia do obsługi wózków jezdniowych z napędem silnikowym (czyli widlaków)i uprawnienia do obsłogi i wymiany butli gazowych w wózkach wyposażonych w te urządzenia bez problemu można zdobyć dobrą i wysokodochodową prace.Są tylko dwa warunki:DOŚWIADCZENIE i trzeba się wkręcić do dobrej firmy.ZnaChor jeśli jesteś z warszawy lub okolic napisz do mnie,pomogę ci.Anielskooki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 A myślałeś może o pracy/służbie w armii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anielskooki Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 A kolega Administrator to się chyba za bardzo podnieca swoją funkcją.Wielu sympatyków to Ty miał nie będziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 5 Marzec 2006 Autor Share Napisano 5 Marzec 2006 anielskooki dzięki za informacje, ja jestem z Katowic więc chyba nic z tego!ale dzięki za pomoc!!a z tą wymianą butli to chyba narazie nic z tego bo tam trzeba miec właśnie to doświadczenie(zdajesie rok pracy przy wózkach widłowych), może na początku niebędą to wielkie pieniądze bo będe zaczynać od kursu 3 stopnia, a póżniej po roku pracy można zdawać na 2 stopnia itd!!więc chyba zostane raczej przy kursie na operatora wózka widłowego!nio chyba że ktoś jeszcze na coś wpadnie w tym temacie!pozdr.ZnaChoRps.dzięki wszystkim za pomoc, w końcu kiedyś trzeba się za tą robotę wziąść i zarobić sobie na upragnionego gti 2500 :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 A moze idz na ksiedza -konkretna kasa ,jak na liniowkę" na wieś trafisz to bedziesz wladcą absolutnym !W wódce i panienkach ten zawod wogole nie przeszkadza -wystarczy poczytac prasę kolorową :)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Pik, szelmo jedna, daj spokój księdzu ;)Pieniądze mu są potrzebne na karty :)Znachor - głowa do góry, nie ma takiego wejścia z którego nie ma wyjścia. Jeszcze zarobisz na to gti. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 na karty albo nowy wózek w miejsce rozbitegoKsiądz Proboszcz już się zbliża, już puka do mych drzwi....Sąsiedzie, wspomóż rentą bym mógł pokazać się" :DPozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 5 Marzec 2006 Autor Share Napisano 5 Marzec 2006 Pik to ja teraz wiem jak żeś tyle postów nabił :-)pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 heh no co bede zaprzeczać ,kazdy to widzi ! Lubie takie luzne" tematy ,chociaz rozumiem ,ze dla ciebie jest to powazna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Z tymi spawaczami to prawda. Ten zawód jest akurat płatny.Jak się ma książkę spawacza i kolejne uprawnienia. Wiem bo znajomy kolo w to się bawił, teraz z wymiernym skutkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaba Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Na spawaczy jest zapotrzebowanie chyba wszędzie.Wszelkie związane z informatyką od razu sobie odpuśc - tego uczy się całe życie ..Może coś związane z wykończeniówką..Jeżeli za granic to wszelkie związane z rekonwalescecją - masaże, kręglarstwo itd..Powiązane z renowacją..TapicerstwoNa hydraulika możesz się przekwalifikować - średnio dobre zarobki.Kumpel przekwalifikował się za free w urzędzie pracy(na hydraulika) i zleceń ma mase a zarabia średnio 4 tyś/msc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 to jakis dobry hydraulik ze tyle zarabia:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.