MK Napisano 4 Marzec 2006 Autor Napisano 4 Marzec 2006 Dzieńdobrywieczór ponownie. Czy ktoś ma pomysł, co to może być? Wraz z łuskami od rakietnicy wylazło i coś takiego. Ki czort po wsi się tłucze?
maxikasek Napisano 4 Marzec 2006 Napisano 4 Marzec 2006 łuska do rakietnicy po naboju ze spadochronem, pokryte były folią z biciem wytwórcy.
maxikasek Napisano 4 Marzec 2006 Napisano 4 Marzec 2006 tego nie wiem, ja znalazłem kiedys same te wkłady bez łusek pełne. ale skoro taką ładną fotkę masz z netu to pewnie tak.
MK Napisano 6 Marzec 2006 Autor Napisano 6 Marzec 2006 Pewnie tak. Żeby nie było że nic nie szukam a polegam na innych ;)http://www.germanmilitaria.com/Heer/photos/H26952full.jpgPozdro i dzięki.(2 wyjście - ulejka" jest od Sternbündelpatrone ale nigdzie nie znalazłem na necie ozłożonego")
MK Napisano 4 Marzec 2006 Autor Napisano 4 Marzec 2006 Dzieńdobrywieczór ponownie. Czy ktoś ma pomysł, co to może być? Wraz z łuskami od rakietnicy wylazło i coś takiego. Ki czort po wsi się tłucze?
Pytanie
MK
Dzieńdobrywieczór ponownie. Czy ktoś ma pomysł, co to może być? Wraz z łuskami od rakietnicy wylazło i coś takiego. Ki czort po wsi się tłucze?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.