Kowal7 Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Fakt, trochę przesadzilem z tym poczuciem humoru...za co również przepraszam...Niemam stałych terenów w których kopie... Moja praca często polega na wyjazdach w różne rejony kraju, więc staram się dopasowywać czas tak, żeby trochę pokopać...W tym roku jak narazie wykrywacz jeszcze się kurzy, ostatnie w zeszłym roku wypady to Mierzeja i okolice Ścinawy...W tym roku kuszą mnie Bieszczady, ale patrząc za okno daleka jeszcze droga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal7 Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 A swoją drogą szkoda,że nasze rejony są tak marne...wojny przeszły bokiem, w sumie nie za wiele jest do szukania...i wszędzie trzeba wlec się samochodem co najmniej 100km... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akubadzia Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Masz rację, nasze rejony faktycznie są bardzo ubogie, ale z żalem że wojna przetoczyła się obok pewnie nie zgodziliby się nasi dziadkowie. Ja jednak z Tobą się zgadzam. Lubiłem jeździć na Mierzeję, jednak ten krajobraz księżycowy i ilość kopiących jak ludzi w supermarkecie, odstręcza mnie zupełnie. Dopiero w maju odkurzamy z synem piszczałki a wtedy pewna nadrzeczna łąka na Podlasiu jest nasza. Pozdrawiam Akubadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POliSH Napisano 8 Marzec 2006 Autor Share Napisano 8 Marzec 2006 Dobrze muwisz Akabudzia Piku powinien wrucic się do piaskownicy i pobawic się jeszcze samochodzikami.Amówiłeś,że swojego syna zaraziłeś zakaźną chorobą wykopkami mnie tata też zaraził.....Piku do piaskownicy i nie urzywaj wyrażenia sikuny ty Dinozaurze cz obesrańcu stary!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Polish, zachowaj umiar ,co za duzo to niezdrowo ...Nie prowokuj mnie do dyskusji ,bo takowej juz nie bedzie .Mam opinie pieniacza na forum ,ale z dzieciakami nie dyskutuję ...pik :\\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal7 Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 a jednak prowokują dalej ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 piku nie takich jak ty tutaj na tym foru muciszali.. CHłOPSKI po co się kłucimy! bądzmy dla siebie dzisiaj mili wkońcu nasze świę to DZIEń KOBIET!!! kochajmy się..... he he (sprostowanie jestem normalnej orientacji.. żaden homo!) POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal7 Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Ja widzę w kalendarzu świeto w piatek 40 męczenników" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 panowie nie klućmy się ... bo nie ma tak naprawde o co... piku pewnie chciał pożartować i trochę mu się to wymkneło z pod kontroli.. ale naprwdę nie ma czego robić aż takiej afery.. panowie bądżmy dorośli.. (NAWET MY SIKUNY) zachowajmy się jak trzeba dlatego POLiSH i piku proponuję sobie podać rekę na zgodę !! co wy o tym myślicie?? POZDRO DAL obu zaciękłych panów!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 Hmmm podać rękę ? A jak to sobie wyobrazasz ? Ja przyjade do niego czy on do mnie ,do Białegostoku ?!VASILI nikt sie nie kluci ,nie ma takiej opcji ,ale dzieki za mediacje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 Cóż, za moich czasów za hasełko Stary obesrańcu"to nie mediowano, podawano rąk, tylko w ruch szedł pasek albo rózga. I było po problemie.acerstary wapniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 mówiłem o podani ręki w przenośni. nie dosłownie... ale czytając waszą rozmowe możnabyło wywnioskować ze sie zbyt nie lubiecie co>?? TO STRZELCIE PO KIELICHU I PO SPRAWIE!! POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POliSH Napisano 10 Marzec 2006 Autor Share Napisano 10 Marzec 2006 Po kielicha w wieku 12 lat to ja chyba nie sięgne...Ok to ja przepraszam piku cię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 heej piku. czekamy teraza na twoją zacną wypowiedź czy przyjmujesz przeprosiny...?? POLiSH he he przeprosił w sumie to nieźle co ty na to pikU>>?? a z tym kielichem to był oczywiście żart.....POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 Vasili ,ale ja juz dawno przeprosilem za sikunow" :)Przeczytaj uwaznie moj post z 2006-03-04 13:30:00 pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 wiem.. ja pytałem się ciebie dokładnie czy ty przyjmujesz jego przeprosiny bo to ze przeprosiłeś to juz wiem od dawawn pzdr.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 oj tak ,tak przyjmuje ,juz nie męczcie mnie tym tematem :Desz ta młodzież ,za moich czasow to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POliSH Napisano 12 Marzec 2006 Autor Share Napisano 12 Marzec 2006 2006-03-04 13:30:00 to były złośliwe przeprosiny ale stop joz kłutni wypowiadac sie prosze na pytanie:Jest ktoś w moim wieku!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.