Skocz do zawartości

Jest tu ktoś w moim wieku??

POliSH

Rekomendowane odpowiedzi

Fakt, trochę przesadzilem z tym poczuciem humoru...za co również przepraszam...Niemam stałych terenów w których kopie... Moja praca często polega na wyjazdach w różne rejony kraju, więc staram się dopasowywać czas tak, żeby trochę pokopać...W tym roku jak narazie wykrywacz jeszcze się kurzy, ostatnie w zeszłym roku wypady to Mierzeja i okolice Ścinawy...W tym roku kuszą mnie Bieszczady, ale patrząc za okno daleka jeszcze droga...

• Odpowiedzi 67
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Masz rację, nasze rejony faktycznie są bardzo ubogie, ale z żalem że wojna przetoczyła się obok pewnie nie zgodziliby się nasi dziadkowie. Ja jednak z Tobą się zgadzam. Lubiłem jeździć na Mierzeję, jednak ten krajobraz księżycowy i ilość kopiących jak ludzi w supermarkecie, odstręcza mnie zupełnie. Dopiero w maju odkurzamy z synem piszczałki a wtedy pewna nadrzeczna łąka na Podlasiu jest nasza.
Pozdrawiam Akubadzia

Dobrze muwisz Akabudzia Piku powinien wrucic się do piaskownicy i pobawic się jeszcze samochodzikami.
Amówiłeś,że swojego syna zaraziłeś zakaźną chorobą wykopkami mnie tata też zaraził.....Piku do piaskownicy i nie urzywaj wyrażenia sikuny ty Dinozaurze cz obesrańcu stary!!!

piku nie takich jak ty tutaj na tym foru muciszali.. CHłOPSKI po co się kłucimy! bądzmy dla siebie dzisiaj mili wkońcu nasze świę to DZIEń KOBIET!!! kochajmy się..... he he (sprostowanie
jestem normalnej orientacji.. żaden homo!) POZDRO

panowie nie klućmy się ... bo nie ma tak naprawde o co... piku pewnie chciał pożartować i trochę mu się to wymkneło z pod kontroli.. ale naprwdę nie ma czego robić aż takiej afery.. panowie bądżmy dorośli.. (NAWET MY SIKUNY) zachowajmy się jak trzeba dlatego POLiSH i piku proponuję sobie podać rekę na zgodę !! co wy o tym myślicie?? POZDRO DAL obu zaciękłych panów!!

heej piku. czekamy teraza na twoją zacną wypowiedź czy przyjmujesz przeprosiny...?? POLiSH he he przeprosił w sumie to nieźle co ty na to pikU>>?? a z tym kielichem to był oczywiście żart.....POZDRO

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie