POliSH Napisano 3 Marzec 2006 Autor Share Napisano 3 Marzec 2006 Ciekawi mnie czy na forum Odkrywcy jestktoś kto ma również 12 lat?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 Tak mam na imię Wojtek.Też mam 12lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lokomotywa Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 a ja mam na imie Parowóz i mam juz prawie 5 x po 12 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 Prawie... to nie to samo.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbert lat 13 Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 niedugo 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbert lat 13 Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 sorki za orta niedlugo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
housenka Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 Ja mam 13. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 Elo ! Ja nazywam sie pik i skonczyłem 12 lat ...15 lat temu :D Uczestnicząc w forum mam wrazenie ze takich sikunów 12 -18 letnich jest tu około 70 %...pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 ja 25 skończyłem 14!! ale spoko im wcześniej się zaczya tym lepiej! powodzenia!! a od kiedy cię ,,TYKłO'' mniie idealnie w twoim wieku...POZDRO WIELKIE DLA WSZYSTKICH ,,MAłOLATóW'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 O SORY źLE SFORMUOWAłEM 25 LUTEGO SKOńCZYłEM 14 LAT jak tam wasze znaleziska macie się już czym pochwaić?? POZDRO jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POliSH Napisano 4 Marzec 2006 Autor Share Napisano 4 Marzec 2006 Piku!!!Jesli myslisz,że jak jestes starszy to mozesz młodszych obrazac????Myslisz ze starszy jest lepszy a guwno warci pomyliłes się nie bedziesz tu nikogo sikunem Stary obesrańcu nazywał!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POliSH Napisano 4 Marzec 2006 Autor Share Napisano 4 Marzec 2006 Ja niemam sie czym pochwalić bo wykrywacz kilka miesięcy temu dostałem ale tata ma juz kilka lat i ma super fanty!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 hahaha piku ale Cie podsumowali:D, i jest w tym troszke racji:) bo czym szybciej chlopak zaczyna tym lepiejpzdr.Dawidhehehe........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 hej piku troche przesadzasz... kiedyś ty też miałeś 12 co?? co wtedy robiłeś?? tak jak my szukałes juz czy może raczej z kolegammi w piaskownicy...bawiłeś się samochodzikami?? co?? troche przesadziłeś serio... POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 a propo POLiCH dobrzemówi bo nikt nie ma prawa na tym forum obrarzać młodszych.. ani na tym forum ani wogóle ten wątek został założony po to aby ktoś kto ma 12 i TROCHE więcej.. mógł dodać swój post ,pogadać o tym jak zaczynamy.. a nie.. obrazac młodszych tylko dlatego ze jesteś starszy.. co by było gdyby akurat w życiu było tak ze to ja byl bym starszy?? zwyzywałbym cie od małolata .... siuśka itp!! nie było by ci miło!! co?? nie mam zamiaru się z nikim tu kłucić ale w tej sytuacji to zachowałeś się jak małe dziecko!! młodsze od NAS!!!!!!!!!!!!! POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 Wszystkich obrazonych sikunow proszę o wybaczenie ;)W wieku 12 lat nie miałem pojęcia o jakis wykrywaczach .Zajob odbił po 18 roku zycia ! I to konkretnie odbiło aby osiagnąc apogeum po wyjsciu z wojska :) ! Teraz w wieku 27 lat,doszedlem do wniosku ,że nie opłaca sie juz szukac z detektem po lasach ,prosciej cos kupić za mniejszą lub większą kasę...!jescze raz-sikuny wybaczcie mi :)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 Nie miałem nic zlego na mysli ,bez urazy chłopcy ,nie denerwujta sie chopy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 dobra dobra wiesz wiek dorastania..... psychika się zmienia... itp musze usprawiedliwić kolegów.. bo trroche na ciebie naskoczyli sory za nic i za mnie też.. wiem ze nie miałeś nic złego na myśli ale ja musiałem być soldarny mniej więcej z moim rocznickiem.. sory.. POZDRO!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 Wiem ,wiem ....burze hormonow itp ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 ha ha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POliSH Napisano 4 Marzec 2006 Autor Share Napisano 4 Marzec 2006 Ha,Ha a się Piku popisałeś :\\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 POLiSH ALE TO NIE BYŁO DO PIKA !!!!!!!bubububhehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucek Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 pik78, ja myślałem że masz z 60lat, a Ty nawet kryzysu na półmetku" jeszcze nie przeszłeś :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painter Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 \"Stary obesrańcu"\" aaaale mnie ten text rozwalił pozdro sikuny" i stare obesrańcy":):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 a ja nie wiem do kogo sie zliczac:D bo pik napisal o sikunach" do 18lat ktorzy sa na tym forum:D a ja mam 19:P i chyba starym obesrancem"tez nie jestem? bo siwych wlosow jeszcze nie mam:D, hmmm do jakiej grupy by mnie tu zaliczyc:D moze obesraniec w średnim wieku" albo wyrosniety sikun" co o tym myslicie? hehehepzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.