POliSH Napisano 3 Marzec 2006 Autor Napisano 3 Marzec 2006 Ciekawi mnie czy na forum Odkrywcy jestktoś kto ma również 12 lat??
Lokomotywa Napisano 3 Marzec 2006 Napisano 3 Marzec 2006 a ja mam na imie Parowóz i mam juz prawie 5 x po 12 lat
pik78 Napisano 3 Marzec 2006 Napisano 3 Marzec 2006 Elo ! Ja nazywam sie pik i skonczyłem 12 lat ...15 lat temu :D Uczestnicząc w forum mam wrazenie ze takich sikunów 12 -18 letnich jest tu około 70 %...pzdr
VASILI Napisano 3 Marzec 2006 Napisano 3 Marzec 2006 ja 25 skończyłem 14!! ale spoko im wcześniej się zaczya tym lepiej! powodzenia!! a od kiedy cię ,,TYKłO'' mniie idealnie w twoim wieku...POZDRO WIELKIE DLA WSZYSTKICH ,,MAłOLATóW''
VASILI Napisano 3 Marzec 2006 Napisano 3 Marzec 2006 O SORY źLE SFORMUOWAłEM 25 LUTEGO SKOńCZYłEM 14 LAT jak tam wasze znaleziska macie się już czym pochwaić?? POZDRO jeszcze raz
POliSH Napisano 4 Marzec 2006 Autor Napisano 4 Marzec 2006 Piku!!!Jesli myslisz,że jak jestes starszy to mozesz młodszych obrazac????Myslisz ze starszy jest lepszy a guwno warci pomyliłes się nie bedziesz tu nikogo sikunem Stary obesrańcu nazywał!!
POliSH Napisano 4 Marzec 2006 Autor Napisano 4 Marzec 2006 Ja niemam sie czym pochwalić bo wykrywacz kilka miesięcy temu dostałem ale tata ma juz kilka lat i ma super fanty!!
suchy ss Napisano 4 Marzec 2006 Napisano 4 Marzec 2006 hahaha piku ale Cie podsumowali:D, i jest w tym troszke racji:) bo czym szybciej chlopak zaczyna tym lepiejpzdr.Dawidhehehe........
VASILI Napisano 4 Marzec 2006 Napisano 4 Marzec 2006 hej piku troche przesadzasz... kiedyś ty też miałeś 12 co?? co wtedy robiłeś?? tak jak my szukałes juz czy może raczej z kolegammi w piaskownicy...bawiłeś się samochodzikami?? co?? troche przesadziłeś serio... POZDRO
VASILI Napisano 4 Marzec 2006 Napisano 4 Marzec 2006 a propo POLiCH dobrzemówi bo nikt nie ma prawa na tym forum obrarzać młodszych.. ani na tym forum ani wogóle ten wątek został założony po to aby ktoś kto ma 12 i TROCHE więcej.. mógł dodać swój post ,pogadać o tym jak zaczynamy.. a nie.. obrazac młodszych tylko dlatego ze jesteś starszy.. co by było gdyby akurat w życiu było tak ze to ja byl bym starszy?? zwyzywałbym cie od małolata .... siuśka itp!! nie było by ci miło!! co?? nie mam zamiaru się z nikim tu kłucić ale w tej sytuacji to zachowałeś się jak małe dziecko!! młodsze od NAS!!!!!!!!!!!!! POZDRO
pik78 Napisano 4 Marzec 2006 Napisano 4 Marzec 2006 Wszystkich obrazonych sikunow proszę o wybaczenie ;)W wieku 12 lat nie miałem pojęcia o jakis wykrywaczach .Zajob odbił po 18 roku zycia ! I to konkretnie odbiło aby osiagnąc apogeum po wyjsciu z wojska :) ! Teraz w wieku 27 lat,doszedlem do wniosku ,że nie opłaca sie juz szukac z detektem po lasach ,prosciej cos kupić za mniejszą lub większą kasę...!jescze raz-sikuny wybaczcie mi :)pzdr
pik78 Napisano 4 Marzec 2006 Napisano 4 Marzec 2006 Nie miałem nic zlego na mysli ,bez urazy chłopcy ,nie denerwujta sie chopy :D
VASILI Napisano 4 Marzec 2006 Napisano 4 Marzec 2006 dobra dobra wiesz wiek dorastania..... psychika się zmienia... itp musze usprawiedliwić kolegów.. bo trroche na ciebie naskoczyli sory za nic i za mnie też.. wiem ze nie miałeś nic złego na myśli ale ja musiałem być soldarny mniej więcej z moim rocznickiem.. sory.. POZDRO!!
strazakwaffe Napisano 4 Marzec 2006 Napisano 4 Marzec 2006 POLiSH ALE TO NIE BYŁO DO PIKA !!!!!!!bubububhehehehe
kucek Napisano 4 Marzec 2006 Napisano 4 Marzec 2006 pik78, ja myślałem że masz z 60lat, a Ty nawet kryzysu na półmetku" jeszcze nie przeszłeś :-)
Painter Napisano 4 Marzec 2006 Napisano 4 Marzec 2006 \"Stary obesrańcu"\" aaaale mnie ten text rozwalił pozdro sikuny" i stare obesrańcy":):)
suchy ss Napisano 4 Marzec 2006 Napisano 4 Marzec 2006 a ja nie wiem do kogo sie zliczac:D bo pik napisal o sikunach" do 18lat ktorzy sa na tym forum:D a ja mam 19:P i chyba starym obesrancem"tez nie jestem? bo siwych wlosow jeszcze nie mam:D, hmmm do jakiej grupy by mnie tu zaliczyc:D moze obesraniec w średnim wieku" albo wyrosniety sikun" co o tym myslicie? hehehepzdr.Dawid
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.