Talvisota Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 Fot.3 Zmotoryzowany zwiad nie wykrył nadciągającego zagrożenia...
Talvisota Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 Fot.5 ...więc na nic nie zdały się moździeże.
Talvisota Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 Fot.11 Atakujących osłaniał ieśmiertelny" Maxim.
kocur Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 Jestem pod wrażeniem. Suuuper !Można skądś ściągnąć video z tej rekonstrukcji ?pozdrawiam !
Katzo Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 Czołem! W najbliższą niedzielę na gdańskiej TVP3 (przed południem) w programie Pod biało-czerwoną banderą" ma być dłuższa relacja z imprezy. Pozdrawiam
misio3 Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 Do przećwiczenia planowanych sekwencji maszeruje : Bydgoszcz / Piła / Wałcz / Janikowo / Gdynia / Gdańsk / Sopot / Poznań / Koszalin / Szczecin / Reda / Gorzów Wielkopolski / oraz wielu innych nie wymienionych miejscowości .
grenadiere Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 Pozdrowienia dla wszystkich uczestników.W szczególności dla Pana który udostepnił mieszkanie w celu zainstalowania sie na daszku dworca.Tomasz grenadier_t
misio3 Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 Wot i więcej fotek : http://www.militarni.pl/?lang=1&cat=195
acer Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 Daszek fajnie wyszedł. Wypatrywanie wroga w już w kamflażu wiosennym :]
danielcio Napisano 8 Marzec 2006 Napisano 8 Marzec 2006 pragnę dorzucić do wypowiedzi misio3 jeszcze jedną miejscowość : Słubice ;))Niestety nie wiem co to za polaken tam byli, ale może sie ujawnią.;)
ramov Napisano 8 Marzec 2006 Autor Napisano 8 Marzec 2006 Czołem!co się tyczy żołnierzy polskich - to dwie kwestie - pierwsza grupa to część TGRH z tamtego rejonu oraz koledzy z Janikowa, Bydgoszczy (Pomorskie Muzuem Wojskowe.Jeśli potrzebny jest kontakt -proszę pisać na pocztę tgrh@tgrh.org
Boruta Napisano 8 Marzec 2006 Napisano 8 Marzec 2006 Nie nie, tylko z tyłu na wrześniowców wyglądają - może robią tych i tych.Pozdrawiam
kugel Napisano 8 Marzec 2006 Napisano 8 Marzec 2006 Chciałbym uzupełnić wypowiedż kol.Misia i dodać,że w rekonstrukcji brało również udział dwoje członków TGRH z Malborka.Pozdrowionka!!!
zefir Napisano 8 Marzec 2006 Napisano 8 Marzec 2006 czołem koledzy tu Janikowo kłania się.znaczit rus w obdartej kufaji :-) kolano jeszcze mnie n... od efektownej śmierci przy szturmie na stację.ale nic to.pozdro dla tgrh(profes impr.) i pozostałych ekip. zdecydowanie do zobaczenia. www.zefir.janikowo.com
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.