jabol Napisano 26 Luty 2006 Autor Share Napisano 26 Luty 2006 Witam bardzo serdecznie poszukiwaczy i nie tylko...Tego jeszcze nie było, to znaczy że będziemy się mogli wykazać he he. Zamieszczam foto znalezionego prze... nieśmiertelnika w okolicach m. Strumień na Górnym Śląsku - 78 REG. 26 Dywizji Piechoty z Acheen z wybiciami --- L. J. KOL. 78 A --- ewent. prosze o poprawienie.Wszystkich posiadaczy tych blach, znalazców prosze o podzielenie się wiadomościami gdzie zostaly znalezione w Polsce i nie tylko. Prosze o poważne odpowiedzi i podpowiedźi a nie kłutnie ". Może to być ciekawe.POZDRAWIAM JABOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 i czegu tutaj nie było?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabol Napisano 26 Luty 2006 Autor Share Napisano 26 Luty 2006 Jak patafianie nie masz nic mądrego do powidzenia to nic lepiej nic nie pisz. Prosze o konkrety a nie przechwalanie, a to jak napisałem to moja sprawa.Z głupotami to np. na czat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 O mój Boże!!!!!!!! Pewien własny poziom nie zezwala mi zabardzo na kontynuacje tej bezsensownej konwersacji więc na tym KONIEC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 Jabol napisałTego jeszcze nie było, to znaczy że będziemy się mogli wykazać he he".Albo Jabol ma co niektórych(czytaj wszystkich za głupków albo żeczywiście posiada tak wielką wiedzę ze koledzy niech próbują się wykazywac.Może coś się od niego nauczą?Jak dla mnie było tu wiele blach i grono znawców potrafiło coś o nich powiedziec ale nikt nie wpadał na forum z takim tekstem.Muszę stwierdzi ze kultura wśród kopaczy SPADA.Brak podstawowych zasad.na ogół pisano Proszę o pomoc" a nie jak tu złamasy wykazywac sie".Ale mam nadzieję ze kol Jabol się poprawi w nastepnym poście.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabol Napisano 27 Luty 2006 Autor Share Napisano 27 Luty 2006 I tak jak myślałem. Prosiłem o wypowiedzi posiadaczy i mających do powiedzenia ciekawostki z tym związane a niegości którzy się chyba nudzą i popisują bele sobie popisać. Szanuje każda wypowiedź która coś nowego wniesie i za to będe dziękował.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 kolego jabol napisz może co masz na myśli pisząc ego jeszcze nie było" i tyle.Co ta jednostka ma takiego niezwykłego, że ta blaszka to taka sensacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabol Napisano 27 Luty 2006 Autor Share Napisano 27 Luty 2006 Tytułuje jak chce bo moge. A co CIEKAWOŚC i tyle.A napewno dużo kolegów posiada jekieś info. na ten temat, dlatego może się podziela lub podpowiedzą. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 już się wyłaczam i nie przeszkadzam...sympatyczny jesteś gość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 Jabol Twój post winieneś był zacząc od słów Witam mam taką blache" a zakończy słowami Prosze o wszelkie informacje".Czy to jest takie tródne?To są zwroty powszechnie urzywane wsród ludzi którzy uwarzają sie za inteligentnych.Rozumiesz o czym piszę?Ja sie naprawdę nie pytam o czym Ty myślałeś bo to niestety nie jest Twoje prywatne forum i tu powinno się zachowywac(byle jak ale zachowywac)Wazne jest jak wpadasz na forum i jakie wrazenie pozostawiasz.Styl Twojej wypowiedzi naprawde nie zacheca nikogo do udzielenia Ci jakichkolwiek informacji.Myśl chłopie zanim coś napiszesz.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 Jezu... 9 odpowiedzi, zadna nie na temat - nie dziwota, ze mamy jako Polacy taka opinie jaka mamy. Smutne to i zalosne, polecam lekture zagranicznych for dyskusyjnych, poobserwujcie tam poziom dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabol Napisano 28 Luty 2006 Autor Share Napisano 28 Luty 2006 WITAM. Szkoda ze nic o nieśmiertelniku, ale chociaż jedna konkretna sugestia. \" dect- pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 Kol Jabol tak se siedzę w domu i tak se myślę ze Twój nick to chyba tak z nikad się nie wziął.Sądzę ze ten nick jest kompatybilny z (tu pozostawiam wolne miejsce abys mógł nie tylko mnie wyprowadzi z błędu).Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabol Napisano 28 Luty 2006 Autor Share Napisano 28 Luty 2006 A moj nick to patafianie nazwa mojego transportera z IRAKU i ... ci do tego a ty ze swoim nickiem też szału nie robisz pewnie nazwa twojego chłopaka albo jak he he. A jak kiedys cos ciekawego znajdziesz ......... a zycze ci tego to to sie pochwal. Pa pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
administrator Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 Witam.Jabol, przystopuj trochę, ok? Pozdrawiam - Piotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabol Napisano 28 Luty 2006 Autor Share Napisano 28 Luty 2006 Rozkaz he heNie ma to już sensu. Prosze o skasowanie MOJEGO watku.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
administrator Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 Witam.Sensu według mnie nie ma dowalanie sobie na forum, natomiast może kogoś akurat zainteresuje twoja blacha i uzyskasz interesujące cię informacje albo będziesz mógł takich komuś udzielić. Po to jest to forum.Pozdrawiam - Piotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 Panowie a może ktoś by napisał w końcu o nieśmiertelniku??? nikt nic nie wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 Na temat 26 dywizji nie ma wiele.http://www.lexikon-der-wehrmacht.de/Gliederungen/Infanteriedivisionen/Gliederung.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 a mój transporter nazywał sie mózgojeb-pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 WitamZwróćcie uwagę że kolega Jabol bardzo serdecznie wszytkich przywitał. Po postach widać że rzeczywiście czegoś takiego jeszcze nie było bo nikt chyba takiej blachy nie posiada. Ale do czasu. ;) Idzie wiosna, rejon bitwy na linii Strumień - Pruchna nie ucieknie. Blachy 26 inf czekają ;).pozdroMathew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabol Napisano 1 Marzec 2006 Autor Share Napisano 1 Marzec 2006 HE HE. Witam. Patrzyłem tam i szału nie ma, jak piszesz.Fajnie by było się dowiedziec cos szczegółowo o tej jednostce i jej szlaku bojowym. W sumie to dziwne że jakoś tylko jedna blaszka taka a musiało takich być setki a nawet tysiące. Może jednak ktoś skapuje lub przypomni sobie, i coś nowego się dowiemy.Czekam z nie...... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 Jabol, zacząłeś pisać rozsądnie wiec się włączam..Guru od blaszek to A.Rostocki, email był podany kiedyś w odkrywcy przy okazji jego art o blaszkach, napisz myslę, że Ci pomoże.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabol Napisano 1 Marzec 2006 Autor Share Napisano 1 Marzec 2006 WITAM. Nie mów mi ze zaczołem bo moze ty niepotrzebnie sie wbijasz. A skad mam te wiadomości myślisz. Własnie od tego Pana. A ty cały czas pokazujesz inteligenta pa pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 Nigdzie się nie wbijam, coś ci się chyba pomyliło.Jak masz namiar od AR to dobrze, niepełnosprawnym trzeba pomagać czego dowiódł pRostocki.Inteligencja to nie grzech, masz jeszcze szanse...W IRAKU to chyba byłeś w zaopatrzeniu...bohaterze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.