Skocz do zawartości

Tego jeszcze nie byo !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam bardzo serdecznie poszukiwaczy i nie tylko...
Tego jeszcze nie było, to znaczy że będziemy się mogli wykazać he he. Zamieszczam foto znalezionego prze... nieśmiertelnika w okolicach m. Strumień na Górnym Śląsku - 78 REG. 26 Dywizji Piechoty z Acheen z wybiciami --- L. J. KOL. 78 A --- ewent. prosze o poprawienie.
Wszystkich posiadaczy tych blach, znalazców prosze o podzielenie się wiadomościami gdzie zostaly znalezione w Polsce i nie tylko. Prosze o poważne odpowiedzi i podpowiedźi a nie kłutnie ". Może to być ciekawe.
POZDRAWIAM JABOL

Jak patafianie nie masz nic mądrego do powidzenia to nic lepiej nic nie pisz. Prosze o konkrety a nie przechwalanie, a to jak napisałem to moja sprawa.
Z głupotami to np. na czat.

Jabol napisałTego jeszcze nie było, to znaczy że będziemy się mogli wykazać he he".
Albo Jabol ma co niektórych(czytaj wszystkich za głupków albo żeczywiście posiada tak wielką wiedzę ze koledzy niech próbują się wykazywac.Może coś się od niego nauczą?
Jak dla mnie było tu wiele blach i grono znawców potrafiło coś o nich powiedziec ale nikt nie wpadał na forum z takim tekstem.
Muszę stwierdzi ze kultura wśród kopaczy SPADA.Brak podstawowych zasad.na ogół pisano Proszę o pomoc" a nie jak tu
złamasy wykazywac sie".
Ale mam nadzieję ze kol Jabol się poprawi w nastepnym poście.
Pozdrawiam

I tak jak myślałem. Prosiłem o wypowiedzi posiadaczy i mających do powiedzenia ciekawostki z tym związane a nie
gości którzy się chyba nudzą i popisują bele sobie popisać. Szanuje każda wypowiedź która coś nowego wniesie i za to będe dziękował.
Pozdrawiam.

Jabol Twój post winieneś był zacząc od słów Witam mam taką blache" a zakończy słowami Prosze o wszelkie informacje".Czy to jest takie tródne?To są zwroty powszechnie urzywane wsród ludzi którzy uwarzają sie za inteligentnych.Rozumiesz o czym piszę?Ja sie naprawdę nie pytam o czym Ty myślałeś bo to niestety nie jest Twoje prywatne forum i tu powinno się zachowywac(byle jak ale zachowywac)Wazne jest jak wpadasz na forum i jakie wrazenie pozostawiasz.Styl Twojej wypowiedzi naprawde nie zacheca nikogo do udzielenia Ci jakichkolwiek informacji.
Myśl chłopie zanim coś napiszesz.
Pozdrawiam

Jezu... 9 odpowiedzi, zadna nie na temat - nie dziwota, ze mamy jako Polacy taka opinie jaka mamy. Smutne to i zalosne, polecam lekture zagranicznych for dyskusyjnych, poobserwujcie tam poziom dyskusji

Kol Jabol tak se siedzę w domu i tak se myślę ze Twój nick to chyba tak z nikad się nie wziął.Sądzę ze ten nick jest kompatybilny z (tu pozostawiam wolne miejsce abys mógł nie tylko mnie wyprowadzi z błędu).
Pozdrawiam

A moj nick to patafianie nazwa mojego transportera z IRAKU i ... ci do tego a ty ze swoim nickiem też szału nie robisz pewnie nazwa twojego chłopaka albo jak he he. A jak kiedys cos ciekawego znajdziesz ......... a zycze ci tego to to sie pochwal. Pa pa

Witam.

Sensu według mnie nie ma dowalanie sobie na forum, natomiast może kogoś akurat zainteresuje twoja blacha i uzyskasz interesujące cię informacje albo będziesz mógł takich komuś udzielić. Po to jest to forum.

Pozdrawiam - Piotr.

Witam

Zwróćcie uwagę że kolega Jabol bardzo serdecznie wszytkich przywitał. Po postach widać że rzeczywiście czegoś takiego jeszcze nie było bo nikt chyba takiej blachy nie posiada. Ale do czasu. ;) Idzie wiosna, rejon bitwy na linii Strumień - Pruchna nie ucieknie. Blachy 26 inf czekają ;).

pozdro
Mathew

HE HE. Witam. Patrzyłem tam i szału nie ma, jak piszesz.
Fajnie by było się dowiedziec cos szczegółowo o tej jednostce i jej szlaku bojowym. W sumie to dziwne że jakoś tylko jedna blaszka taka a musiało takich być setki a nawet tysiące. Może jednak ktoś skapuje lub przypomni sobie, i coś nowego się dowiemy.
Czekam z nie......
Pozdrawiam

Jabol, zacząłeś pisać rozsądnie wiec się włączam..Guru od blaszek to A.Rostocki, email był podany kiedyś w odkrywcy przy okazji jego art o blaszkach, napisz myslę, że Ci pomoże.pozdro

Nigdzie się nie wbijam, coś ci się chyba pomyliło.Jak masz namiar od AR to dobrze, niepełnosprawnym trzeba pomagać czego dowiódł pRostocki.Inteligencja to nie grzech, masz jeszcze szanse...W IRAKU to chyba byłeś w zaopatrzeniu...bohaterze

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie