Skocz do zawartości

kąt piwnicy

Cronos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Obiło mi se o uszy że że naboje od pepeszy" można znaleźć dosłownie wszędzie, ale w mojej piwnicy!!!!!! Poszłem po spray bo remontuje rower i to zabrzmi jak bajka albo że przed chwilą wymyśliłem ale w dzurze przy drzwiach wyzsedł mały kotek:) Schyliłem sie żeby go pogłaskać i takie cóś .... zauważyłem w kącie:) Jak dla mnie lol stulecia bo wszystkiego bym sie w tej graciarni spodziwał ale nie naboju:)bicia- 1 . 54 . i jakeś kułeczko z AL"??? Z kąd to sie tam wzieło to chyba Pan Bóg nawet nie wie:)
Napisano
ty leć do piwnicy szukaj tego więcej :) chyba ze masz beton w piwnicy to :( może ktos to z twojej rodzinki szanownej znlazł i wy...walił zycze szczęscia w poszukiwaniu POZDRO
Napisano
jeśli chodzi o kule to .... heheheh, a jeśli chodzi o reszte to serio to było dla mnie zaskoczenie i każdy z was jak by znalazł takie coś w własnej piwnicy to był by zaskoczony i nie było by mu do śmiechu:)
Napisano
no to o ile masz wykrywkę to sprzedaj go i kuop więcej takich kotów.. póścisz je w teren jak zczną ci pikać:D:D ,....... POZDRO

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie