Cronos Napisano 24 Luty 2006 Autor Napisano 24 Luty 2006 Obiło mi se o uszy że że naboje od pepeszy" można znaleźć dosłownie wszędzie, ale w mojej piwnicy!!!!!! Poszłem po spray bo remontuje rower i to zabrzmi jak bajka albo że przed chwilą wymyśliłem ale w dzurze przy drzwiach wyzsedł mały kotek:) Schyliłem sie żeby go pogłaskać i takie cóś .... zauważyłem w kącie:) Jak dla mnie lol stulecia bo wszystkiego bym sie w tej graciarni spodziwał ale nie naboju:)bicia- 1 . 54 . i jakeś kułeczko z AL"??? Z kąd to sie tam wzieło to chyba Pan Bóg nawet nie wie:)
01111977 Napisano 24 Luty 2006 Napisano 24 Luty 2006 A za te naciecia na kuli to wiesz...sad polowy :)
VASILI Napisano 24 Luty 2006 Napisano 24 Luty 2006 ty leć do piwnicy szukaj tego więcej :) chyba ze masz beton w piwnicy to :( może ktos to z twojej rodzinki szanownej znlazł i wy...walił zycze szczęscia w poszukiwaniu POZDRO
Darek419 Napisano 24 Luty 2006 Napisano 24 Luty 2006 Poszukaj dokładniej.Na pewno leży tam jeszcze Pepeszka lub TT.Trzeba trochę pokopać.
SZUKAM. Napisano 24 Luty 2006 Napisano 24 Luty 2006 a juz dawno mówiłem że pepeszki sa bardziej popularne od boratynek :P podrówki
Cronos Napisano 24 Luty 2006 Autor Napisano 24 Luty 2006 jeśli chodzi o kule to .... heheheh, a jeśli chodzi o reszte to serio to było dla mnie zaskoczenie i każdy z was jak by znalazł takie coś w własnej piwnicy to był by zaskoczony i nie było by mu do śmiechu:)
macsurf Napisano 25 Luty 2006 Napisano 25 Luty 2006 Fajnie miec takiego kotka - odkrywce. Wez go gdzies w teren napewno cos znajdzie, fajnie miec taka naturalna wykrywke ;)
Boruta Napisano 27 Luty 2006 Napisano 27 Luty 2006 A kot oprócz głaskania, chętnie by też coś przekąsił, warto pomagać zwierzętom zimą.Pozdrawiam
VASILI Napisano 27 Luty 2006 Napisano 27 Luty 2006 no to o ile masz wykrywkę to sprzedaj go i kuop więcej takich kotów.. póścisz je w teren jak zczną ci pikać:D:D ,....... POZDRO
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.