michal7589 Napisano 23 Luty 2006 Autor Share Napisano 23 Luty 2006 Tak jak w tytule czy w okolicach Czewy,Myszkowa,Zarek,Janowa i okolicznych miast i wiosek opłaca się kopać????Nie chodzi mi o coś grubszego" tylko o mniejsze fanty.Piszcie z góry dziękuje Michał7589 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 Między Janowem a Częstochową została rozbita nasza 7 DP, więc chyba warto.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idiota Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 Po 7DP już niemal nic nie zostało.Od 20 lat głównie śląsk rabunkowo eksploatuje miejsce jej rozbicia.Ciężko znależć już nawet ciekawą łuseczke po nich.Ale innych ciekawych miejsc jest sporo :) pozdro JanuszP.S. Dlaczego nie odpowiadasz na gg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal7589 Napisano 24 Luty 2006 Autor Share Napisano 24 Luty 2006 Sorry ale zmieniłem numer GG ten jest aktualny 7901560 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 Janusz no jak możesz napisać że Śląsk Was tak eksploatuje. A co z Zagłębiem ? A co z resztą Polski ? Śląsk to przed wszystkim turyści a Złoty Potok może się rozwijać tylko dzięki turystom. Gbyby Śląsk nie przyjeżdżał to mogło by być pustawo. Śląsk zatem to przede wszystkim turystyka i ODKRYCIA. ;)pozdrawiamMathew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idiota Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 Owszem, zapraszam całą Polske przy każdej okazji do siebie :)Tak tylko napisałem, ponieważ 80% piszczałkowców, których spotykam, to właśnie ślask i zagłębie. Poza tym w czasach, kiedy miejscowi nie mieli kasy na sprzęt (15-20lat wstecz), moi znajomi też spotykali głównie śląsk :)Zresztą sam też jeżdże za Wrocław więc chyba jest OK Oczywiście nie mam nic do nikogo, chociaż troche żal, że nasza hstoria wyjeżdża poza Janów :(Pozdrawiam wszystkich poszukiwaczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker 1 Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 WitamCzy moze wiecie cos o walkach podczas I w.ś. w okolicach Cykerzew-Wazne Młyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 Działania w tym rejonie związane są z Operacją Łódzką. Kierunek natarcia Radomsko. Krótki bój spotkaniowy, Niemcy przeszli i poszli oskrzydlając Radomsko.Gdyby historia ,,pozostała'' w Janowie to prawdopodobnie nigdy nie ujrzałąby światła dziennego ;)pozdroMathew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker 1 Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 Mathew- dzieki za odpowiedz,myslalem raczej o jakis konkretach lub podpowiedzi gdzie ich szukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 ... tam skarb Twój, gdzie serce Twoje ...To jako podpowiedź, natomiast konkrety musisz namierzyć sam. Wtedy bedziesz miał większą satysfakcję.Mathew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker 1 Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 Az takich konkretow pod ktorym drzewem co jest zakopane nie oczekuje,chodzilo mi raczej o formacje tam walczace.Na niektore informacje trudno natrafic i dlatego warto pytac.A Pana Samochodzika tez lubilem czytac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natan Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 Witam,znalazłem gdzieś taką mapkę , może się przyda.......PozdrawiamNatan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.