Skocz do zawartości
  • 0

Czy to jakaś odznaka lotnicza???

kokesh

Pytanie

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
,,Dzieci kwiaty ''???
Ale wielkie dzięki stock84 za id. Byłem prawie pewien że to coś wojskowego .Masz kolego pamięć i spostrzegawczość , tylko pozazdrościć .Pozdro...
Napisano
Ale mimo wszystko nie pasuje mi ta czapla do tej klamry . może została pomalowana i zaadoptowana . Moja miała na początku ślady srebrnej oksydy która zeszła po umyciu . Pozdro...
Napisano
Fakt, widziałem chyba tai emblemat na p-11 niech mi ktoś rozjaśni w głowee ,godła polskich dywizjonów z września plissss...
Napisano
A mi pasuje na przypinkę" do kołnierza munduru pilota...brakuje tylko zapinki no i drugich skrzydełek- do kompletu.
Podobne skrzydła" malowano na myśliwskich dywizjonach polskich PZL-ek...coś a'la husaria...
Pozdrawiam.
Napisano

Niestety Kokesh ale ten znaczek nie ma nic wspólnego z wrześniem.

Z rok temu natrafiłem na ten post i pozostał on w mojej pamięci choć sam niewiem czemu.Dzisiaj przeglądając allegro natrafiłem na zdjęcie takiego zbiorku i ta klamra mi się z czymś skojarzyła.Po 2 minutach odnalazłem twój wątek.Mam nadzieje, że chociaż dam Ci jakiś trop...Pzdr

Archiwum X" część 6:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie