Skocz do zawartości

Moje kondolencje :((((

Fiodor

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
uuuuu!!!!!!!! tylko iść się powiesić!! znaczy ze w bój nie wyjdziemy>?? to gdzie ja teraz sprawdze mojąnową wykrywke :(:(:(
Napisano
jeeeeee panowie, czuje ,ze ten rok bedzie bez zafajdanych komarkow i cholernych kleszczy !!!Ten sezon belong's to me;)

pzdr p
Napisano
gadanie bzdur ! przecież to wiadomość na podstawie zwykłego brukowca jakim jest Fakt" poza tym te śmieszne prognozy nigdy się niesprawdzają więc Panowie nie ma co panikować wiosna już idzie :) lada moment a wyjdzie piękne słoneczko i przyjdzie czas wyruszyć na łowy :)

Pozdrawiam
Napisano
Panocku! albo będzie ciepło albo zimno. Fakt" to naprawdę poważna gazeta. Padam na kolana.
Wilki latać będą, krowy się będą źrebić a kobyły cielić, chłop z chłopem i baba z babą spać będą...
Jeśli dziwicie się mojemu sarkazmowi, to na swoje usprawiedliwienie dodam, iż dzisiaj pewna znajomam wmawiała mi, że w maju śniegiem może posypać,
Kupujmy zatem zimówki" jeszcze trochę czasu zostało.
Napisano
taaak.....Fakt prawde Ci powie....... a jak na Świętego Hieronima jest deszcz albo go nima, to pod koniec listopada, pada albo nie pada....
Napisano
Panowie ostatecznie niech jest zimno, niech czasami pada deszcz, ale niech do jasnej cholery zniknie ten śnieg! By w końcu można było wyjść w teren. Szlag mnie trafia gdy przychodzi weekend, a ja muszę siedzieć w domu albo włóczyć się z psem po okolicy zamiast kopać kolejne dołki z nadzieją, że to teraz będzie strzał mojego życia...
A tak na zakończenie, dzisiaj w nocy w Olsztynie dopadało kolejne kilka centymetrów sniegu:(
Napisano
Panowie wydług FAKTU zima też miała być stulecia a wielkopolsce wiosna sie rozkreca jescze tydzień i na wykopki
POZD.
Napisano
eeeeeeeeeeeeee panowie czym sie martwić,ja tam kopie cały czas,co prawda nie dłużej niż 2-3 godzinki bo akumulatory siadają.W lesie bod śniegiem całkiem miękko aby pierwsze 5-7 cm zerwać dalej idzie jak w masło-no zależy od tego czy dużo śniegu i rejonu kraju ale w koło w-wy znośnie.nie będe ukrywał ze wychodzi dużo puszek i śmieci zostawionych przez grzybiarzy,których pod śniegiem nie widać.
Napisano
Sprawdzałem średnie temperatury dla poszczególnych miesięcy w Polsce:
marzec-średnia temp. 2st. celcjusza
kwiecień-7 st. celc.
maj-13 st. celc
czerwiec-17
lipiec-18

Czyli wychodzi na to, ze wiosna będzie z normalnymi temperaturami a lipiec będzie ponadprzeciętnie goroący...
i czym tu się martwić???
Ja wierzę, że już za 2-3 tygodnie będę buszował z wykrywką choć może z początku w błocie :)
pozdrawiam wszytskich niecierpliwych-wykrywka do góry :)
Napisano
Nie musi być ciepło.wystarczy ,że bedzie troche słońca to na polach szybko śnieg i woda zejdą.
W lasach to niestety, poleży dłużej..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie