finucha Napisano 20 Luty 2006 Autor Napisano 20 Luty 2006 witamorzeł wielkosci dłoni wykonany z grubszego mosiadzu siedzacy na kuli od ktorej odchodza pioruny i jakis pręt.Napis na kuli ecore imperiale speciale i cos czego ze zdjecia nie odczytam.z jakiej to epoki i ile moze byc warty bo mam okazje go odkupic
finucha Napisano 21 Luty 2006 Autor Napisano 21 Luty 2006 ok dzieki ale francuskiego nie rozumiem czyli orzel jest 19 wieczny jak ktos ma jakies foty pokazcie
finucha Napisano 20 Luty 2006 Autor Napisano 20 Luty 2006 witamorzeł wielkosci dłoni wykonany z grubszego mosiadzu siedzacy na kuli od ktorej odchodza pioruny i jakis pręt.Napis na kuli ecore imperiale speciale i cos czego ze zdjecia nie odczytam.z jakiej to epoki i ile moze byc warty bo mam okazje go odkupic
MK Napisano 20 Luty 2006 Napisano 20 Luty 2006 Odznaka studenta bądź absolwenta owej szkoły? Być może to ona? Ecole spéciale (impériale) militaire?http://www.1789-1815.com/arfr7esim.htmTo taki pierwszy strzał i pierwszy trop :]
Pytanie
finucha
witam
orzeł wielkosci dłoni wykonany z grubszego mosiadzu siedzacy na kuli od ktorej odchodza pioruny i jakis pręt.Napis na kuli ecore imperiale speciale i cos czego ze zdjecia nie odczytam.z jakiej to epoki i ile moze byc warty bo mam okazje go odkupic
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.