tomek6 Napisano 18 Luty 2006 Autor Napisano 18 Luty 2006 Trafiło mi się zdjęcie i chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej na jego temat.Przypuszczam, że może ono przedstawiać jakiegoś kadeta z luftwaffe.Z góry dziękuję za pomoc.
daniel29 Napisano 21 Luty 2006 Napisano 21 Luty 2006 Kolego imperorr wg mnie to jest kapral a nie plutonowy ale mogę mylić.Pozdrawiam.
tomek6 Napisano 18 Luty 2006 Autor Napisano 18 Luty 2006 Trafiło mi się zdjęcie i chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej na jego temat.Przypuszczam, że może ono przedstawiać jakiegoś kadeta z luftwaffe.Z góry dziękuję za pomoc.
imperorr Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 mozliwe bo moge sie mylic:naramienniki plutonowego nowego wzoru,[unteroffizier],gdyby to byla artyleria to bylby np 5 pulk artylerii, nie wiem jak to sie ma do lotnictwa.
tomek6 Napisano 18 Luty 2006 Autor Napisano 18 Luty 2006 Dziękuję koledzy za komentarze.Może ktoś jeszcze coś podpowie.
Pytanie
tomek6
Trafiło mi się zdjęcie i chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej na jego temat.
Przypuszczam, że może ono przedstawiać jakiegoś kadeta z luftwaffe.
Z góry dziękuję za pomoc.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.