Monsun Napisano 17 Luty 2006 Autor Napisano 17 Luty 2006 Witam,ostatnio kupiłem taką blaszkę. Według mnie to oryginał, bo z pewnych zródeł wiem,iz wyszło ich więcej. Jest to blaszka Luftwaffe Munitionslager Kittlitzstreben.Jestem ciekaw Waszych opinii. Może ktoś wie dokładnie gdzie wyszły te blaszki?PozdrawiamMonsun
coriolan Napisano 20 Luty 2006 Napisano 20 Luty 2006 Obecnie Trzebień,gmina Bolesławiec,woj.dolnośląskie - duża, opuszczona i skomunalizowana baza Armii Czerwonej
bjar_1 Napisano 17 Luty 2006 Napisano 17 Luty 2006 Oryginał. Widziałem kilka takich na giełdzie staroci w Kielcach dwa miechy temu. Ale gdzie wyszły - nie wiem.pozdrawiam
Domino(*) Napisano 21 Luty 2006 Napisano 21 Luty 2006 A - w blachach Luftwaffe oznaczały pracownika cywilnego.Pzdr
piterb1 Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 byc moze wyszly tam skad pochodza czyli fabryczka nad bobrem
Monsun Napisano 17 Luty 2006 Autor Napisano 17 Luty 2006 Witam,ostatnio kupiłem taką blaszkę. Według mnie to oryginał, bo z pewnych zródeł wiem,iz wyszło ich więcej. Jest to blaszka Luftwaffe Munitionslager Kittlitzstreben.Jestem ciekaw Waszych opinii. Może ktoś wie dokładnie gdzie wyszły te blaszki?PozdrawiamMonsun
Pytanie
Monsun
Witam,
ostatnio kupiłem taką blaszkę. Według mnie to oryginał, bo z pewnych zródeł wiem,iz wyszło ich więcej. Jest to blaszka Luftwaffe Munitionslager Kittlitzstreben.
Jestem ciekaw Waszych opinii. Może ktoś wie dokładnie gdzie wyszły te blaszki?
Pozdrawiam
Monsun
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.