matiin Napisano 3 Listopad 2006 Napisano 3 Listopad 2006 Tesoro Cibola - ocena 9Rutus Ultra II - ocena 7 (gorsza dyskryminacja).
k-szela Napisano 3 Listopad 2006 Napisano 3 Listopad 2006 Był muszkieter Adv 10 daje mu 8 ( trochę za ciężki:)) ) ale całkiem spoko, teraz x-terra 30 10,5" DD jak na razie 7 ergonomia trochę lepiej zasięgi może być ot taki sprzęcik do plecaczka:D obsługa łatwizna do kwadratu.
Debogora Napisano 3 Listopad 2006 Napisano 3 Listopad 2006 Solaris,sprzęt b.dobry ale oczywiście czuję mały niedosyt i na wiosnę zmienię na XLT.
Rafał 76 Napisano 3 Listopad 2006 Napisano 3 Listopad 2006 od 4-lat ciągle Cyklop 2 na wiosnę planuje zakup coś nowego , narazie przeglądam oferty
dol Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 Minelaba minelaba quttro 2 punkty wysoka cena, mało stabilny strasznie przekłamuje lipne wykonanie mocowania dlamnie jest wart max jednej trzeciej .AC250 rewelka cena bardzo przyjemny polecam mniejszy zasięg od minelaba quttro ale na tych samych polach efekty większe
cinoppi Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 hs3 jako pierwszy i jedyny na razie(od trzech tygodni)wiec sie ucze wiec nie bede ocenial w kazdym razie sie juz nakopalem co wiem to na dyskryminacji pomija nawet gwozdzie wielgachne ok.20cm..pozdrawiam
necroskop Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 Witam.Rav79 - na takich ustawieniach szukasz monet? ja wszystkie (większość) swe trafienia znalazłem w ustawieniu wycietej przec Ciebie.Po polach i reszcie chodze na all ale jak mi pika to rzucam okiem, choc zwracam bardziej uwage na ton ale większość trafień przypada na okolice otwieracza do puszek z lewej i prawej strony :-)Pozdrawiam.Marek
rav79 Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 Witaj MarekKanarka już nie mam ale wiem, że chodziłem z tak ustawionym kanarem jak nie chciało mi się kopać słabego koloru tylko miedź i suszne srebro :)Ale masz rację, że tak ustawiony ace wycina niektóre moniaki o słabszej przewodności tzn. cinkie sreberka itp.pozdrawiamR
woytas Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 minelab expolorer jak narazie- kto wie jak dlugo...
hektor111 Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 Hejod ponad roku White's DFX póki co najlepszy sprzęt z jakim miałem przyjemnośćpozdro
Sv Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 Słoneczny brutus :) " od paru tygodni. Dobrze ciagnie monety a i do okopu OK.Sv
don66 Napisano 8 Listopad 2006 Napisano 8 Listopad 2006 Minelab EX II i Nowak PI w zależności od rodzaju poszukiwań.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.