generał w. Napisano 22 Marzec 2006 Share Napisano 22 Marzec 2006 Witaj R51.O te blachy chodzi, a masz inne 4 DPanc-podwójne? Bo u mnie coś by się jeszcze znalazło na wymianę. Odnośnie szpadla fajny pomysł. Szkoda, że nie możecie zobaczyć mojej saperki. Po prawie 20 latach chodzenia, na rękojeści odcisnęła się moja dłoń. Odnośnie kontaktu do Pana Blachy - aktualnie sprzedaje parę blaszek na allegro i tam można złapać z nim kontakt. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
generał w. Napisano 22 Marzec 2006 Share Napisano 22 Marzec 2006 Zapomniałem.R51 - 1 kwietnia będę w Ni....de. Jeśli będziesz na miejscu, możemy się spotkać ( nie patrz na datę - pełna powaga ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 23 Marzec 2006 Autor Share Napisano 23 Marzec 2006 Muszę się przyznać, do wyjątkowej tępoty; kilka minut myślałem nad tym Ni...de. Czasem najciemniej jest pod latarnią jak to mówią.Jeśli będę jechał do NI..de na 1 kwietnia (co przy obecnej aurze raczej jest watpliwe) poślę maila.POzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 kdoy macie jak ziomkostwo...:-))A co z długim w.majowym - będę w S..en jak zawsze.Może wspólne szukanko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 24 Marzec 2006 Autor Share Napisano 24 Marzec 2006 Z dziką rozkoszą.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
generał w. Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 Ha, ha, a to Ci zabiłem klina R51. Odnośnie długiego weekendu, będę w S....en 30 kwietnia. Wspólnymi spacerami raczej nie jestem zainteresowany, ale wieczorkiem możemy się spotkać. Można się umówić, że każdy z nas weźmie coś na wymianę (blaszki, ordery) i przy browarku może coś wymienimy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 25 Marzec 2006 Autor Share Napisano 25 Marzec 2006 Nie ma sprawy. Jeślio coś się zmieni (żona postanwoi inaczej spędzić długi weekend)będę informował na bierząco.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.