Grzebiuszka Posted February 12, 2006 Author Share Posted February 12, 2006 godz 2:05 TVP-3 Bitwa o Wał Pomorski" film polski z 2005 r z serii bitwy II wojny światowej.Grzebiuszka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanatyk6 Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 i w ten sposob nasza ukochana telewizja publiczna realizuje swoja misje spoleczna (a non stop leca jakies biegi narciarskie czy innsze emocjonujace sporty, ze o carlingu - czy jak to sie piszenie - nie wspomne ). jak bede mial wlasna chate to nie zaplace ani grosza na abonament. i tyle. wiem ze to nie buduje pozytywnego obrazu mojej odpowiedialnosci obywatelskiej za panstwo w ktorym zyje ale mam juz dosyc tych seriali m jak mdłość itd. jesli kogos obraziem to prosze Bociana o wyciecie tego postu.pzdrfanatyk6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rob Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 jak to ten produkcji Wawera to jest chyba jeszcze w emule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.