Skocz do zawartości

Mapki z kabiny Jaka"

jacenty2004

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Można się tylko domyślać. Niedaleko od jaka walnął w glebę Ił -2 ale z niego w odróżnieniu od Jaka którego wiele części jest w stanie znośnym ,niewiele zostało. Na zdjęciu z silnikiem Jaka polewej stronie stoi płyta pancerna z tego iła
  • 1 month later...
Napisano
radze uważac na niejakiego bombla bo przychodzi ze smtnymiy panami a moze cie to spotkać jezeli ML w Krakowie nie ma tego eksponatu w kolekcji lepiej siedz cicho -odsyłam do wątku Siedzaiłem w Me -109-pozdro
Napisano
A do mnie to mogą przychodzić nawet codziennie :) podstawowa zasada konspiracji w razie nalotu ubecji- nie trzymamy nic w domu ! A czasy mamy takie ,że ubecja dalej działa tak jak kiedyś tylko zmieniła trochę nazwę i ma lepsze komputery :)
Napisano
Jacenty uwazaj bo jesli na znaczkach będzie giwera i nie bedzie powiercona to pójdziesz do kalapucia a resztę i tak zarekwirują.Więc moze wiertarka w łapke i działaj co?
Pozdrawiam
Napisano
Od razu po wyborach wszystkie znaczki przeleciałem dziurkaczem. Miałem małe opory przy serii z zeppelinem ale obywatelskia prawość wzięła górę i się przemogłem robiąc po dwie dziury w tym luftwaffe !!!
  • 4 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie