strazakwaffe Napisano 9 Luty 2006 Autor Napisano 9 Luty 2006 nie podam wymiarów bo nie zabrałem wtedy tego do domu-pojechałem po paru tygodniach po to -ale juz ktoś mi to zawinoł he he he-pozdro
strazakwaffe Napisano 9 Luty 2006 Autor Napisano 9 Luty 2006 nie podam wymiarów bo nie zabrałem wtedy tego do domu-pojechałem po paru tygodniach po to -ale juz ktoś mi to zawinoł he he he-pozdro
strazakwaffe Napisano 11 Luty 2006 Autor Napisano 11 Luty 2006 juz wiem ludzie dali znać ze to podłoga 250-pozdro dzieki-niech idzie w dół
jacenty2004 Napisano 9 Luty 2006 Napisano 9 Luty 2006 nieźle musieli dać w czajnik skoro wjechali kombajnem las wycinać... no chyba ,ze to był kombajn Bizon super :)
strazakwaffe Napisano 9 Luty 2006 Autor Napisano 9 Luty 2006 juzkowi juz dziękujemy he he eh bu bu buhe he
Pytanie
strazakwaffe
nie podam wymiarów bo nie zabrałem wtedy tego do domu-pojechałem po paru tygodniach po to -ale juz ktoś mi to zawinoł he he he-pozdro
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.